A hűtőszekrény belsejében

Az élelmiszerek fagyasztóban történő tárolását légcsatornákkal ellátott edények használatával kell kísérni. Ez biztosítja a fagyasztott termékek szabad levegőhöz való hozzáférését és kiváló minőségű tárolását. A vaj és a sajt hűtőben történő tárolásának megkönnyítése érdekében speciális rekesszel vagy edénnyel van ellátva. Egyes hűtőszekrény modellek fedővel ellátott olajozóval vannak felszerelve. Bármely, e célra kényelmes helyre felszerelhetők.
Az első hűtőszekrények gondoskodtak a tojások tárolásáról. Ehhez egy speciális polcot alakítottak ki a tojások számára. A tojások maximális száma 18 volt. Ha a hűtőszekrényben nem volt tojás, akkor ez a polc nem működött. Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben ne legyen szabad hely, a tervezők kivehető polcokat biztosítottak. A bennük lévő tojások száma szintén elérheti a 18 darabot.
A joghurtok, sajttúrók és egyéb apró termékek hűtőszekrényben történő tárolása érdekében a hűtőszekrény oldalsó ajtaján polcok találhatók. A legjobb, ha ezen a helyen tárolják a mindennapi termékeket. Az ajtózsebek száma csak a felhasználó igényeitől függ. Abban az esetben, ha a hűtőszekrény ajtaja nincs erősen megterhelve, a tervezett munkaidőnél jóval hosszabb ideig tud dolgozni. Az ajtó meghajlik az állandó túlterheléstől. A feszesség megszakad.
Kis tárgyak fagyasztásához használhatja a süllyesztett tálcákat. A hideg akkumulátorral ellátott tálca használata sokkal gyorsabb fagyasztást tesz lehetővé. Leggyakrabban ezeket a tálcákat a fagyasztó tetejére telepítik. A hideg akkumulátor brikett, zacskó, tartály fedele, dekoratív tálca formájában készül. Nagy hőkapacitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra a hideg megőrzését.

A hűtőszekrény belsejében
A hűtőszekrény belsejében
A hűtőszekrény belsejében
A hűtőszekrény belsejében A hűtőszekrény belsejében A hűtőszekrény belsejébenHome | Articles

November 27, 2022 03:42:07 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting