A hűtőszekrénnyel együtt

A hűtőszekrény kiválasztásának egyik fő kritériuma a belső kiegészítők. Minden vállalat évente belső kiigazításokat hajt végre a kiegészítőkön az ügyfelek vonzása érdekében. Bár a hűtőszekrényben nincsenek konkrét változások. Minden BHP-nek vannak polcai. Polcok csak ládákban vagy hordozható hűtőszekrényekben hiányozhatnak. Ha visszatekintünk az időben, akkor a legelső hűtőszekrények, a polcokon kívül, már nem voltak felszerelve semmivel. A kivitel, valamint az anyag, amelyből a polc készül, meghatározó lesz élettartama alatt. A hűtőszekrény tisztításakor is befolyásolják a munka intenzitását. Az esztétikai érzékelés pedig magas színvonalú teljesítményükön múlik. A múlt században a polcok rácsos megjelenésűek voltak. Sőt, cinkbevonattal készültek. Néhány hűtőszekrény-modell manapság hasonló polcokat használ. De az igazi gyártók tartósabb bevonatot használnak a polcokra. A rangos modell megkülönböztethető krómozással.
Rozsdamentes acélból készült polcok is alkalmazhatók. A polcok eredeti helyzetét nem lehetett megváltoztatni. Szilárdan rögzítve volt. Túlméretes tárgy elhelyezéséhez ki kellett venni a polcot a hűtőszekrényből. Ezt követően a polcokat szabályozni kezdték. A kamra hasznos térfogatát nagyobb hatékonysággal kezdték felhasználni. Jelenleg vannak összecsukható polcok, valamint teleszkópos polcok. A modern polcok átlátszó műanyagból készülnek, mind a négy oldalán felnik vannak a szivárgások elkerülése érdekében.
Az első hűtőszekrényeket oldalsó polccal látták el az üvegek tárolására. Ma már vannak speciális billenő hűtők, amelyeket kifejezetten borok tárolására használnak. A boros állványok fából készült polcokkal rendelkeznek.
A zöldségek és gyümölcsök tárolásához minden hűtőszekrény rendelkezik külön kijelölt fiókokkal. Kezdetben csak egy doboz volt. Alul volt. Partíciókat használtak a zöldségek és gyümölcsök tárolásának elkülönítésére. Ezután két külön doboz létrehozásáról döntöttek. Kezdetben fehér műanyagot használtak anyagként, de most átlátszó és bármilyen színű lehet.

A hűtőszekrénnyel együtt
A hűtőszekrénnyel együtt
A hűtőszekrénnyel együtt
A hűtőszekrénnyel együtt A hűtőszekrénnyel együtt A hűtőszekrénnyel együttHome | Articles

November 29, 2022 13:28:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting