A fagyasztó jellemzői

A fagyasztók legfontosabb jellemzői összehasonlíthatók a hűtőszekrények jellemzőivel. Ide tartozik a fagyasztó hasznos térfogata, az éghajlati osztály, az, hogy a berendezés mennyi áramot fogyaszt. De vannak olyan mutatók, amelyek csak a fagyasztókra vonatkoznak. Nincs fagyrendszer. Minden nyugati hűtőszekrény fel van szerelve ezzel a rendszerrel. Ha figyelembe vesszük az orosz piacot, akkor csak egy olyan cég található, amely használja. Ez a Stinol. De ennek a rendszernek a leglelkesebb ellenzői is egyetértenek abban, hogy ez sokszor kényelmesebb és hatékonyabb. Ha a termékeket hosszú ideig tárolják, akkor nem úgy néznek ki, mint egy fagyasztott csomó. De a "Nincs fagy" rendszernek van negatív oldala is.
Használata elősegíti a nedvesség gyorsabb párolgását a termékek felületéről. Ennek eredményeként a fagyasztott termék sokkal gyorsabban kiszárad egy ilyen hűtőszekrényben. Tehát, ha van ilyen rendszerű fagyasztó otthon, akkor célszerű az összes terméket csomagolt formában tárolni. A fagy nélküli hűtőszekrény leolvasztása nem szükséges. De higiéniai célokra évente egyszer ajánlott szellőztetni és mosni. A klasszikus hűtőszekrényeket évente egyszer ki kell kapcsolni, kinyitva a leeresztő lyukat. Ebben az esetben olyan tartályt kell elhelyezni, ahol az olvadékvíz lefolyik.
A fagyasztóknak van egy gyorsfagyasztási módjuk is, amely csak rájuk jellemző. Ennek a módszernek az alkalmazása lehetővé teszi az élelmiszerek nagyon gyors fagyasztását. Ugyanakkor az összes rendelkezésre álló vitamin és tápanyag megmarad benne. Fontos tény, hogy a gyors fagyasztási folyamat során jégkristályok nem képződhetnek az ételekben. Ennek eredményeként a sejtmembrán nem fog elszakadni. Ez a jelenség azoknál a termékeknél figyelhető meg, amelyeket fokozatosan fagyasztanak.
A gyorsfagyasztási mód használatához ezt a funkciót előzetesen aktiválni kell, öt órával a termékek oda történő elhelyezése előtt. A hőmérséklet fokozatosan csökken. Az előkészítő pillanat után minden szükséges terméket lefektethet a fagyasztáshoz. Azonnal megfagynak, és nem tudják melegíteni a közeli ételeket. Egy nap elteltével a fényképezőgép " tárolási " módba kapcsolható .

A fagyasztó jellemzői
A fagyasztó jellemzői
A fagyasztó jellemzői
A fagyasztó jellemzői A fagyasztó jellemzői A fagyasztó jellemzőiHome | Articles

November 26, 2022 20:31:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting