A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?

Në jetën e secilit prej nesh, një rol mjaft të rëndësishëm luan ... frigoriferi. Po, është ky miku i bardhë i njerëzimit, që qëndron i palëvizur dhe i pathyeshëm në pothuajse çdo kuzhinë, fshihet në zorrët e saj gati furnizime strategjike të pashtershme ushqimore. Shumë prej nesh tashmë janë mësuar aq shumë ta hapin saqë mund ta bëjmë edhe në ëndërr! Sidoqoftë, gjatë riparimeve, frigoriferi shpesh riorganizohet, dhe ky veprim shpesh sjell shumë probleme. Për shembull, mund t'ju duhet të ndryshoni anën në të cilën hapet dera e frigoriferit. A është i mundur një operacion i tillë në parim, dhe nëse po, sa realiste është të bësh vetë këtë manipulim të ndërlikuar? Ne do të përpiqemi t'i përgjigjemi kësaj pyetjeje.
Rezulton se mundeni. Për ta bërë këtë, do t'ju duhet një frigorifer, si dhe një sërë kaçavidash speciale, për shembull, automobila. Kështu që,
1. Ne nxjerrim të gjithë sirtarët dhe raftet nga frigoriferi. Vendosim frigoriferin me derën lart.
2. Hiqni mbështetësin e poshtëm duke hequr dy bulona në gropat (kjo kërkon një grykë të veçantë).
3. Zhvidhosni tapat, në njërën prej të cilave është bashkuar boshti i ngrirjes.
4. Ne heqim boshtin nga tapa e majtë dhe e vidhosim atë në tapën e djathtë dhe vendosim të majtën në vend, tashmë pa boshtin
5. Hiqni derën e ngrirjes nga elementet e fiksimit dhe hiqni me kujdes prizat me thikë në skajet e derës që ndodhen në të djathtë dhe futini në vrimat në të majtë.
6. Ne rregullojmë derën e dhomës frigoriferike në një pozicion vertikal.
7. Hiqni kapakun brenda frigoriferit duke hequr dy vida nga brenda.
8. Mbyllni derën e frigoriferit
9. Zhvidhosni kllapat që përmban boshtin e sipërm të derës së frigoriferit, nxirrni boshtin prej tij dhe vidhni nga ana tjetër. Hiqni derën dhe vidhni mbajtësen e sipërme në një vend të ri.
10. Hiqeni spinën plastike nga mbulesa e sipërme dhe futeni në anën e djathtë, vidhni kapakun e sipërm përsëri në vend.
11. Boshti i poshtëm i derës së frigoriferit dhe boshti i poshtëm i ngrirjes përmban një kllapa të vendosur pikërisht në mes të frigoriferit. Ne e heqim kapakun dhe ndërrojmë dy copë litari plastikë.
12. Vendosim përsëri derën e frigoriferit.
13. Vendosni kllapën e mesit në boshtin e sipërm dhe vidhni atë.
14. Ne vendosim në vend derën e ngrirjes.
15. Vendoseni frigoriferin në këmbë.
Shpresojmë që e keni përballuar detyrën e tejkalimit të derës së frigoriferit pa thyer asgjë. Dhe nëse është kështu, atëherë qendra e shërbimit me siguri do të ketë pjesë këmbimi.

A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?
A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?
A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?
A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër? A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër? A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?Home | Articles

December 2, 2022 02:44:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting