A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?

Po, por kjo rrit koston e kompletit duke ndryshuar llojin e konvertuesit në antenë dhe duke instaluar marrës shtesë (akordues).

A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?
A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?
A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?
A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë? A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë? A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?Home | Articles

December 3, 2022 04:43:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting