Допълнителни производители на хладилници

Всяка компания смята създаването на идеалния модел на Side-by-side хладилника като граница на неговото съвършенство. Повечето продукти, които се представят на рафтовете в магазините, принадлежат на европейски производители. За хладилника има и концепцията за настройка. Този случай включва предаването на хладилник Side-by-side на европейска фабрика. Същият е ангажиран с окончателното завършване на този модел. Всички шарнирни елементи, декоративни детайли, както и де шарнирни панели се сменят с тези, които се считат за по-успешни за този модел. Всички технически вътрешни елементи на хладилника остават същите, създадени от производителя. Въображението на дизайна по време на настройка няма граници. В работата са използвани най-интересните и скъпи материали. В момента е възможно да поръчате всеки модел. Най-популярните марки, които са известни в Европа, са немски, шведски и италиански. Това са например WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, както и някои други производители. Всяка компания разполага с хладилници до рамото, които не само могат да бъдат свободно стоящи, но и вградени.
Оценките на разходите за такива хладилници са сред най-високите. Най-относително евтиният хладилник Side-by-side от Bosch ще струва на купувача 2700 долара. Що се отнася до хладилниците с настройка, тогава ще трябва да платите още повече за това удоволствие. Ако хладилник с името на известна марка е подложен на настройка, тогава този модел също ще бъде невероятно скъп.
Американските марки Side-by-side хладилници се наричат ​​GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING и някои други производители. Тези хладилници могат да бъдат на разумни цени, които всяко семейство може да си позволи. Но има и такива копия, чиято цена достига 15 000 долара. Всички американски производители се ангажират с качеството по време на производството. Ето защо фитингите, както и всички покрития, са много здрави и издръжливи. Вратата може да издържи товар, равен на шестдесет килограма.
Сред корейските марки се отличават DAEWOO, LG, както и Samsung. Те отговарят на нуждите на стандартно семейство със средни доходи. Има доста налични опции. Например, почти всеки модел на корейската марка има следните функции:
-температурата е електронно регулируема
-контролният панел е направен под формата на дисплей с течни кристали
- осигурен е дозатор, който осигурява охлаждане на водата, както и правене на лед.
- има мини-бар.

Допълнителни производители на хладилници
Допълнителни производители на хладилници
Допълнителни производители на хладилници
Допълнителни производители на хладилници Допълнителни производители на хладилници Допълнителни производители на хладилнициHome | Articles

November 26, 2022 21:43:24 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting