Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор?

Да, ако сметате дека е одржување да се подмачкуваат топчестите споеви на погонот на секои шест месеци. Ако имате инсталирано суспензија за мотоцикл, тогаш, како по правило, не е можно да го сервисирате, освен ако секако не го направите ова за лично задоволство.

Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор?
Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор?
Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор?
Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор? Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор? Дали треба да сервисирам сателитска антена со ротатор?Home | Articles

December 8, 2022 01:21:39 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting