Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници?

Да, но ова ја зголемува цената на комплетот со промена на видот на конверторот на антената и инсталирање на дополнителни приемници (тјунери).

Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници?
Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници?
Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници?
Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници? Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници? Дали е можно да се стави една сателитска антена за двајца или повеќе претплатници?Home | Articles

July 2, 2022 15:10:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting