Дако

Руски потрошач практично не зна име произвођача кућних апарата Дако. Али ако се сећате совјетске ере, онда је ово име било повезано са пећима на гас. 1935. године основана је компанија Дако. Већ четрдесетих година компанија је почела да се развија убрзаним темпом. Компанија производи пећнице и такође обезбеђује послове за грађане своје земље. Месечно је произведена 41 плоча 1941. године. Предузеће је постало општинско власништво 1947. А у Сао Паулу је ово предузеће постало најефикаснији у развоју. Истовремено, потражња за одборима компаније се непрестано повећавала. Током свог успешног развоја, компанија је почела да развија нове врсте шпорета. Били су напајани електричном енергијом и имали су само два горионика. Ове пећи су и даље популарне међу породицама са малим примањима.
Деведесетих година руководство компаније је одлучило да прошири могућности и освоји тржиште. Одлучено је да се започне састављање фрижидера и прочишћивача ваздуха. Али пре стварања фрижидера, компанија спроводи огромну количину истраживања у овој области. Одлучено је да се створи практичан фрижидер. До 2002. године завршена је будућа линија фрижидера. Овај тренутак обележило је пуштање седам модела фрижидера за кућну употребу. Сваки фрижидер одликовао се „ женственошћу “. Али није ствар само у дизајну фрижидера. Произвођач нуди широку палету кутија, малих преграда. Сви су дизајнирани тако да домаћица може све производе удобно сместити у фрижидер.
Готово сваки фрижидер има опрему за чување алуминијумских боца. Постоје три полице са више положаја. Покретни контејнер је дизајниран за чување меса. Намењени су контејнери за поврће и велики број преграда на вратима фрижидера. Најбољи модели фрижидера опремљени су турбо режимом. У читавом одељку фрижидера биће ниска температура. У погледу потрошње енергије, фрижидер Дако припада класи А. Али, наравно, постоје једноставнији модели фрижидера који имају низак ниво функционалности. Али сваки фрижидер је опремљен расхладним средством које штити озон.

Дако
Дако
Дако
Дако Дако ДакоHome | Articles

December 3, 2022 14:03:06 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting