Дако

Руският потребител практически не знае името на производителя на домакински уреди Dako. Но ако си спомняте съветската епоха, тогава това име беше свързано с газови печки. През 1935 г. се формира компанията Dako. Още през четиридесетте години компанията започва да се развива с ускоряващи се темпове. Компанията произвежда фурни, а също така осигурява работни места за гражданите на своята страна. През 1941 г. са произведени 41 плочи на месец. Компанията става общинска собственост през 1947г. И в Сао Пауло това предприятие се превърна в най-ефективно развиващото се. В същото време търсенето на бордовете на компанията непрекъснато се увеличаваше. По време на успешното си развитие компанията започва да разработва нови видове готварски печки. Те се захранваха с електричество и имаха само две горелки. Тези печки все още са популярни сред семейства с малки доходи.
През деветдесетте години ръководството на компанията решава да разшири възможностите и да завладее пазара. Беше решено да започне сглобяването на хладилници и пречистватели на въздуха. Но преди да създаде хладилник, компанията провежда огромно количество изследвания в тази област. Беше решено да се създаде практичен хладилник. До 2002 г. бъдещата линия хладилници е завършена. Този момент бе белязан от пускането на седем модела хладилници за домашна употреба. Всеки хладилник се характеризираше с „ женственост “. Но не става въпрос само за дизайна на хладилника. Производителят предлага голямо разнообразие от кутии, малки отделения. Всички те са проектирани така, че домакинята да може удобно да постави всички продукти в хладилника.
Почти всеки хладилник има оборудване за съхранение на алуминиеви бутилки. Има три многопозиционни рафта. Подвижен контейнер е предназначен за съхранение на месо. Предназначени са контейнери за зеленчуци и голям брой отделения на вратата на хладилника. Най-добрите модели хладилници са оборудвани с турбо режим. В хладилното отделение ще има ниска температура. По отношение на консумацията на енергия, хладилникът Dako принадлежи към клас А. Но, разбира се, има по-прости модели хладилници, които имат ниско ниво на функционалност. Но всеки хладилник е оборудван с озоносъобразен хладилен агент.

Дако
Дако
Дако
Дако Дако ДакоHome | Articles

December 2, 2022 01:11:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting