оштри ЛЕД телевизори различитих величина

Произвођач ЛЕД телевизора Схарп проширио је своју ХДТВ понуду лансирајући нови модел АКУОС 80ЛЕ632У-ЛЦ. Новина је обдарена дијагоналом од 80 инча, а према речима водећег произвођача у Јапану, Схарп Лед ТВ је највећи ЛЦД телевизор са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем на тржишту данас.
Али 80-инчни АКУОС ЛЦ-80ЛЕ632У Схарп не припада моделу линије класе Елите, његова функционалност је до висине, укључује јединствено ЛЕД позадинско осветљење, подржава Фулл ХД високу резолуцију 1920 к 1080 пиксела. Такође вреди напоменути двоструки уграђени УСБ порт и брзину освежавања од 120 Хз, што вам омогућава да покажете јасну и висококвалитетну промену слике чак и у активним динамичким сценама.
Схарпови ЛЕД телевизори нове генерације имају уграђену Ви-Фи везу плус тренутни приступ популарним мрежним порталима као што су Нетфлик или ВУДУ, а Схарпов 80-инчни ЛЕД телевизор АКУОС ЛЦ-80ЛЕ632У креће у испоруку почетком октобра ове године по предложеној цени од 5 500 долара. Свако може одмах да наручи ХДТВ за мање од 5 хиљада долара.
ЛГ се припрема да прошири своје ОЛЕД инвестиције подизањем субвенција сектору на 2,9 милијарди долара у другој половини 2014. Одељење компаније, које је одговорно за развој и производњу дисплеја, биће модернизовано, што ће помоћи у примени планира и издаје до средине 2012. 55-инчни ОЛЕД телевизори, први на тржишту за такве телевизоре.
Инвестиција ће омогућити производњу такозване 8,5 генерације стаклених подлога 220 к 250 цм, рекао је Никкеи председник ЛГ Дисплаи Иоунг-соо Квон. Савремени панел са органским светлосним диодама (ОЛЕД) има много предности у односу на ЛЦД, са прецизнијом и јаснијом репродукцијом боја, мањом потрошњом енергије и много тањим дизајном. Главни проблем је релативно висока цена ОЛЕД панела.

оштри ЛЕД телевизори различитих величина
оштри ЛЕД телевизори различитих величина
оштри ЛЕД телевизори различитих величина
оштри ЛЕД телевизори различитих величина оштри ЛЕД телевизори различитих величина оштри ЛЕД телевизори различитих величинаHome | Articles

November 29, 2022 14:07:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting