остри LED телевизори в различни размери

Производителят на LED телевизори Sharp разшири гамата си от HDTV, като пусна нов модел AQUOS 80LE632U-LC. Новостта е снабдена с диагонал от 80 инча и според водещия производител в Япония Sharp Led TV е най-големият LCD телевизор с вградена LED подсветка на пазара днес.
Но 80-инчовият AQUOS LC-80LE632U Sharp не принадлежи към модела от линията Elite class, неговата функционалност е на висота, включва уникална LED подсветка, поддържа Full HD висока разделителна способност 1920 x 1080 пиксела. Също така си струва да се отбележи двоен вграден USB порт и честота на опресняване от 120 Hz, което ви позволява да демонстрирате ясна и висококачествена промяна на картината дори при активни динамични сцени.
LED телевизорите от ново поколение на Sharp разполагат с вградена Wi-Fi връзка плюс незабавен достъп до популярни онлайн портали като Netflix или VUDU, а 80-инчовият LED телевизор на Sharp AQUOS LC-80LE632U ще започне да се доставя в началото на октомври тази година на препоръчителна цена от $ 5 500. Всеки може да направи поръчка за HDTV точно сега за по-малко от $ 5 хиляди.
LG се готви да разшири своите OLED инвестиции чрез повишаване на субсидиите за сектора до 2,9 млрд. Долара през втората половина на 2014 г. Отделът на компанията, който отговаря за разработването и производството на дисплеи, ще бъде модернизиран, което ще помогне за прилагането планове и пускане до средата на 2012 г. 55-инчови OLED телевизори, първите на пазара за такива телевизори.
Инвестицията ще позволи производството на така наречените 8,5-поколение стъклени субстрати 220 х 250 см, цитира президентът на LG Display Young-soo Kwon пред Nikkei. Модерният органичен светодиоден панел (OLED) има много предимства пред LCD, с по-точно и ясно възпроизвеждане на цветовете, по-малко консумация на енергия и много по-тънък дизайн. Основният проблем е относително високата цена на OLED панелите.

остри LED телевизори в различни размери
остри LED телевизори в различни размери
остри LED телевизори в различни размери
остри LED телевизори в различни размери остри LED телевизори в различни размери остри LED телевизори в различни размериHome | Articles

December 2, 2022 00:28:25 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting