Шта је у замрзивачу?

Замрзивачи се контролишу електронски или механички. Прва је пожељнија јер електронска контрола има већу функционалност и, због одсуства покретних елемената, већу издржљивост.
Замрзивач може имати преграде / полице и фиоке. Ако у замрзивачу има пуно хране, прикладније је набавити ону која је даље од фиока. Фиоке могу бити потпуно затворене и решеткасте: верује се да решетке имају бољу циркулацију ваздуха, али мали производи (кнедле, јагодичасто воће итд.) Могу пасти кроз отворе решетке, што се код затворених фиока не дешава. Боље је када је бар једна фиока довољно висока да стане у „нестандардне“ високе производе (сладоледна торта итд.)
На одељцима замрзивача налазе се белешке / календари, подешавањем којих можете означити где се све налази и време замрзавања.
Корисно је имати ладицу за замрзавање у замрзивачу. Може да прими посуде за лед или хладњаке. Поред тога, послужавник се може користити за замрзавање бобица, а затим их сипати у врећу и чувати. Ово је много ефикасније од смрзавања бобица одмах у врећи.

Шта је у замрзивачу?
Шта је у замрзивачу?
Шта је у замрзивачу?
Шта је у замрзивачу? Шта је у замрзивачу? Шта је у замрзивачу?Home | Articles

December 6, 2022 16:11:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting