Центар за ладење и замрзнување

Системот Гурматички фрижидер-замрзнувач е опремен со четири климатски зони. Вкупниот волумен на овој фрижидер е 465 литри. Вредноста на температурата, како и индикаторите за влажност, може да се постават различни. Секој од производите има своја посебна зона. Ова откритие на производи ќе гарантира зачувување на производите за подолго време свежо. Првата климатска зона на ладилникот има систем за ладење Гурмати. Овој уникатен систем е комбинација на техниката No Frost, како и систем во кој циркулира влажен проток на воздух. Поради присуството на овој систем, фрижидерот секогаш има униформа температура, како и слични индикатори за влага. Втората климатска зона на ладилникот има температурен режим од +14 до +4 степени. Тука исто така можете да го регулирате нивото на влажност и температура. Со цел да се задржат најделикатните прехранбени производи секогаш свежи, во оваа област има два контејнери за складирање. Оваа зона има температурен режим што одговара на индикаторите од 0 до +8. Третата климатска зона е наменета за складирање на вина.
Во четвртата климатска зона има замрзнувач. Во комората се користи системот No Frost. Покрај брзото замрзнување на храната, замрзнатата храна може да се чува долго време. Електрониката, со која е опремен фрижидерот, прецизно ги следи сите параметри на фрижидерот. Ако има прекин на струја, фрижидерот ќе ве извести за можните недостатоци на прехранбени производи.
Овој тип фрижидер е првиот што може да се инсталира во кујнски мебел. Посебно внимание треба да се посвети на уредот, кој е дизајниран за правење мраз. Ова е исто така каде што водата се лади. Внатрешната " фабрика " се занимава со подготовка на парчиња транспарентен мраз, формира ледени трошки.
Пред водата да се формира во мраз, поминува низ бројни фази на прочистување, при што водата е лишена од сите штетни нечистотии. Апаратот вграден во фрижидер независно се занимава со обновување на мразот. Затоа, овде можете да го најдете најтранспарентниот и најчистиот мраз во секое време. Апаратот произведува 1,5 кг мраз дневно. Во фрижидерот секогаш има околу два килограми готов мраз.

Центар за ладење и замрзнување
Центар за ладење и замрзнување
Центар за ладење и замрзнување
Центар за ладење и замрзнување Центар за ладење и замрзнување Центар за ладење и замрзнувањеHome | Articles

November 28, 2022 16:19:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting