Цветове на модела iPod Nano

IPod nano от 6-то поколение има значителни разлики от останалите поколения. Механичното управление, което се извършва с помощта на Click Wheel, отсъства, но се появи сензорен екран, който поддържа мултитъч. Липсата на пръстен обаче означава, че много полезни функции на ipod nano плейъра просто изчезват.
Apple iPod nano 6G има доста голям капацитет памет от 8/16 GB. Той поддържа следните формати: MP3, AAC, Apple Lossless (аудио), JPEG (снимка). Дисплеят на ipod nano плейъра е 1,54 инча, разделителната способност е 240 на 240 пиксела. Размер - 41 * 38 * 9 мм, тегло - 21 грама.
Комплектът на плейъра включва прозрачна пластмасова кутия, слушалки, жица, така че плейърът да може да бъде свързан към компютър, стикер с логото на производителя на Apple.
Формата на ipod nano плейъра е квадратна, размерите са компактни, корпусът е метален. Несъмненият недостатък на плейъра обаче е, че цветовата схема е станала по-избледняла в сравнение с предишните модели.
Заедно със сензорния екран можете да управлявате плейъра, като използвате клавишите за сила на звука и бутона за включване / изключване на екрана.
Разликата между ipod nano плейърите е, че вместо стандартния USB изход, той има патентован конектор.
Интерфейсът на плейъра е хибрид на интерфейса на iOS и по-ранните модели iPod. 14 икони на четири настолни компютъра представляват функциите на плейъра. Иконите могат да бъдат поставени по начин, удобен за собственика. Недостатъкът на новия модел е, че скоростта и точността на придвижване през работните списъци са много по-малки от тези на по-старите модели. Плюсът е, че контролът на силата на звука е по-удобен, тъй като е станал „ сляп “, но този плюс има и нови недостатъци - невъзможно е да се контролира сляпо възпроизвеждане, което е много неудобно, тъй като iPod nano 6G плейърът е представен от създателите като отлично и най-доброто решение за бегачи и други спортисти. Също така голям недостатък на модела е, че плейърът не създава видео файлове.
Ако отново се обърнем към плюсовете, това несъмнено е FM радио. Добро качество на приемане, огромен брой станции могат да бъдат добавени към списъка с любими станции, режимът " пауза на живо ", в който играчът може да буферира 15 минути ефирно време, отличава този модел от другите.
Животът на батерията на iPod nano 6G е 24 часа, но на практика работи около 30 часа, което е много голям плюс на модела.
По този начин предимствата на Apple iPod nano 6G са следните:
- леко тегло и компактен размер
- щипка за носене на играча върху дрехи
- отличен радиоприемник
- плейърът може да се използва като часовник,
и минусите са:
- малък екран и неговото съмнително качество
- интерфейсът не е удобен за потребителя
- невъзможно е да се контролира играча „на сляпо “
- не поддържа видео
- ако няма външни аксесоари, рекордерът е безполезен
- максималната сила на звука е ниска.

Цветове на модела iPod Nano
Цветове на модела iPod Nano
Цветове на модела iPod Nano
Цветове на модела iPod Nano Цветове на модела iPod Nano Цветове на модела iPod Nano



Home | Articles

December 2, 2022 00:36:32 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting