Хладњаци са хидромасажом

Вхирлпоол је опремљен системом Тотал Но Фрост. Присуство таквог система промовише вентилацију. Одмрзавање не може да се деси због смањења нивоа влажности ваздуха у фрижидеру. Због тога се током рада у фрижидеру не ствара лед. Да би се осигурало да је температура у свим деловима фрижидера уједначена и оптимална, обезбеђен је систем Мултифлов. У одељку за фрижидер може се чувати и храна попут рибе и меса. Истовремено ће дуго задржати свежину. Овај одељак има нижу температуру и такође има смањену влажност. Влажност у одељку фрижидера може се прилагодити тако да буде оптимална и за чување воћа и поврћа. За чување свежег биља обезбеђена је аутоматска контрола влаге.
Фрижидер има додатну полицу Спаце Плус. Може се одбити. Ово одмах ствара довољно простора за складиштење пет боца. Ако је потребно створити више простора за производе, онда се то генерално може подићи. Као и за све остале полице у фрижидеру Вхирлпоол, оне се могу прилагодити по потреби. За воће и поврће, фрижидер има полицу са подесивом преградом. Запремина ове кутије је 32 литра. Клизави преградак у овој фиоци помоћи ће у регулисању простора за различито воће и деликатну храну.
Вхирлпоол фрижидери са 2 врата опремљени су системом коцканог леда. Ово је Еаси Цубе. Контејнер је дизајниран тако да се из њега не може излити ни једна кап воде. Због чињенице да је контејнер затвореног типа, лед неће апсорбовати стране мирисе. У случају да нису све фиоке и полице напуњене у замрзивачу, систем се аутоматски пребацује на оне полице на које се ставља храна. Ово штеди енергију.
Обезбеђен је вентилатор за бољу циркулацију ваздуха у одељку фрижидера. Све полице фрижидера израђене су од каљеног стакла. Чак и ако се догоди чињеница да неки производи цуре, течност неће доћи на оне производе који се налазе испод. Сиде-би-Сиде фрижидери увек имају хладну воду и лед. Истовремено, пре хлађења, вода се подвргава пречишћавању, чиме се из ње уклањају све нечистоће.

Хладњаци са хидромасажом
Хладњаци са хидромасажом
Хладњаци са хидромасажом
Хладњаци са хидромасажом Хладњаци са хидромасажом Хладњаци са хидромасажомHome | Articles

December 5, 2022 02:14:01 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting