Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране

Сваког дана се међу потрошачима повећава популарност модела фрижидера са много комора. Вишекоморни фрижидери комбинују карактеристике које задовољавају главне преференције потрошача ове технологије - пространост и удобност. Друго име хладњака са више одељака је Сиде би Сиде, што значи " раме уз раме ". Ово име су добили због двоја врата која се огледају једна насупрот другој.
Хладњаци са више одељака имају следеће главне карактеристике:
1. Могућност брзог замрзавања хране без мраза - супер замрзавање.
2. систем НоФрост. То је систем за хлађење који не захтева периодично одмрзавање када се користи фрижидер са више одељака.
3. Присуство зоне свежине. Температура у овој зони доприноси дуготрајном очувању свежине производа и спречава ширење њиховог мириса из одређених производа у остале зоне хладњака.
4. Звучни сигнал отворених врата. Сервира се ако су врата у фрижидеру са више одељака отворена дуже од 30 секунди или ако нису правилно затворена.
Можете купити Сиде би Сиде фрижидер са више одељака са додатним погодностима: мини баром, винском комором, апаратима за лед. Дизајн фрижидера са више одељака је врло разнолик и омогућава вам да изаберете прави модел за готово било који ентеријер кухиње. Хладњаци са више одељака имају различите боје: стандардна бела, сива, црна, смеђа, беж и друге.
Замрзивач Сиде би Сиде фрижидер опремљен је стакленим или пластичним полицама. Обично стандардни модели имају 3 полице смештене у горњем делу фрижидера, а у доњем делу су 2 пластичне посуде. Врата фрижидера, раме уз раме, која се отварају, имају бочне полице, преграде за уље, посуде за јаја.
Модели вишекоморних фрижидера имају функцију брзог замрзавања, што вам омогућава да сачувате витамине и корисне микроелементе у производима. Такође, фрижидери са више одељака имају велике замрзиваче.
Ако свој фрижидер желите учинити заиста јединственим, можете се окушати као дизајнер. Можете купити самолепљиве етикете или налепнице и поставити их на врата фрижидера. То могу бити слике цвећа или апстрактна композиција - шта год желите.

Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране
Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране
Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране
Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хране Хладњаци са више одељака имају много предности за складиштење хранеHome | Articles

November 29, 2022 14:06:48 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting