Хладилници с малък размер за използване в малки помещения

Тази статия е за собствениците на малки кухни и тези, които търсят малък хладилник. Тази тема е актуална за много от нас, тъй като размерът на повечето стандартни кухни оставя много да се желае.
Ако се задълбочите в темата за хладилниците за малки кухни по-подробно, тогава си струва да спрете вниманието си върху тесните хладилници, които в същото време остават доста просторни и с високо качество. И освен това те са и относително евтини. Има хладилници с ширина само 48 см! Тези модели са най-подходящи за малки семейства. Обемът на камерата в такъв хладилник е от 102 до 185 литра. Най-често в съвременните хладилници системата за размразяване е автоматична (капкова система). Рафтовете от закалено стъкло обикновено се регулират по височина. Добре е рафтовете да са защитени с пластмасов кант, за да ви предпазят от случайно разлята течност. В долната част обикновено има контейнер за плодове и зеленчуци. На вратите на такива хладилници рафтовете на балконите трябва да се регулират по височина. Вратите могат да бъдат окачени отново (те имат способността да променят посоката на отваряне). Стандартно поддържаната температура е 0-12 ° C, която се управлява термостатично (електромеханично). Освен това малките хладилници също са оборудвани с тава за яйца и държач за бутилки. Фризерът в такива хладилници е малък (25 литра), може би 48 литра при някои модели. Капацитет на замразяване до 3 кг на ден. Системата за размразяване е ръчна, поддържаната минимална температура е -12-18 ° С. В случай на прекъсване на електрозахранването, температурата ще се задържи още 15 часа. Малките хладилници обикновено са еднокомпресорни.
На пазара на местни малки хладилници може да се разграничат напълно функционални (с фризер) и без него; еднокамерни и двукамерни. Допълнителна функция е антибактериалното покритие на стените.
Ако вашата кухня не е толкова малка и можете да си позволите хладилник с ширина 54 см, тогава изборът ви става по-широк.
Малките хладилници са много голяма находка за малките кухни.

Хладилници с малък размер за използване в малки помещения
Хладилници с малък размер за използване в малки помещения
Хладилници с малък размер за използване в малки помещения
Хладилници с малък размер за използване в малки помещения Хладилници с малък размер за използване в малки помещения Хладилници с малък размер за използване в малки помещенияHome | Articles

December 5, 2022 02:45:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting