Хладилници с джакузи

Whirlpool е оборудван със система Total No Frost. Наличието на такава система насърчава вентилацията. Размразяването не може да стане поради намаляване на нивото на влажност, което се осигурява в хладилника. Следователно по време на работа в хладилника не се образува лед. За да се гарантира, че температурата във всички части на хладилника е еднаква и оптимална, е осигурена система Multiflow. Хладилното отделение може да съхранява и храни като риба и месо. В същото време те ще запазят свежестта си за дълго време. Това отделение е снабдено с по-ниска температура и също така има намалена влажност. Влажността в отделението на хладилника може да се регулира по такъв начин, че да бъде оптимална както за съхранение на плодове, така и на зеленчуци. За съхранение на пресни билки е осигурен автоматичен контрол на влагата.
Хладилникът има допълнителен рафт Space Plus. Може да се откаже. Това веднага създава достатъчно място за съхранение на пет бутилки. Ако е необходимо да се създаде повече пространство за продукти, то обикновено може да се повиши. Що се отнася до всички други рафтове в хладилника Whirlpool, те могат да се регулират според нуждите. За плодове и зеленчуци хладилникът има рафт с регулируема преграда. Обемът на тази кутия е 32 литра. Хлъзгавият разделител в това чекмедже ще ви помогне да регулирате пространството за различни плодове и деликатни храни.
Хладилниците Whirlpool с 2 врати са оборудвани със система за лед с кубчета. Това е Easy Cube. Контейнерът е проектиран така, че нито една капка вода да не може да се разлее от него. Поради факта, че контейнерът е от затворен тип, ледът няма да абсорбира чужди миризми. В случай, че във фризера не са пълни всички чекмеджета и рафтове, системата автоматично превключва към онези рафтове, където се поставя храна. Това спестява енергия.
Предвиден е вентилатор за по-добра циркулация на въздуха в отделението на хладилника. Всички рафтове на хладилника са изработени от закалено стъкло. Дори ако се случи фактът, че някои продукти изтичат, течността няма да попадне върху тези продукти, които се намират отдолу. Хладилниците Side-by-Side винаги разполагат със студена вода и лед. В същото време, преди охлаждане, водата се подлага на пречистване, което премахва всички примеси от нея.

Хладилници с джакузи
Хладилници с джакузи
Хладилници с джакузи
Хладилници с джакузи Хладилници с джакузи Хладилници с джакузиHome | Articles

December 3, 2022 05:13:14 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting