Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба

Хладилниците с две врати са здраво закрепени в съзнанието на обществото като обемисти и скъпи агрегати. Съвременните тенденции в инженерството на такива устройства започват да доказват обратното. По-долу е даден преглед на най-компактните и най-важното налични блокове с две врати в кухнята.
Този списък е оглавен от модела на хладилника с две врати LG GW-B207, който се характеризира с най-голяма наличност. Но такова устройство губи в компактност: ширината и дълбочината са малко по-големи от тези на основните конкуренти. Хладилникът е оборудван с технологията Total No Frost, поради което устройството не трябва да се почиства безкрайно от лед и замръзване.
Моделът на хладилника с две врати Samsung RS-20 е представител на линията агрегати Slim. Според амбициозното изявление на производителя, такива устройства са оптимални решения за малки кухни. Хладилниците с две врати на Samsung имат многонишково бързо охлаждане на съдържанието и технологията No Frost също е представена тук и в двете отделения. Вътрешната повърхност на хладилника е снабдена с най-тънкия слой сребро, нанесен съгласно технологията Silver Nano. Това допринася за дезинфекцията на камерите на хладилника с две врати и по-добрия срок на годност на храната.
Моделът BEKO GNE 15942 от турския производител „ вдъхва гърба “ на известни световни марки. В допълнение към гореописаните технологични характеристики, тези хладилници с две врати са представени от голямо разнообразие в екстериора по отношение на цветовете. С помощта на сензорния дисплей на модела е възможно да се регулира температурният режим и в двете отделения; налична е опцията " супер замразяване ". За такъв хладилник е подходящо да закупите специален набор от съдове, чинии, които са екологични и държат храната за дълго време.
Mabe MEM23QG се счита за едно от най-евтините устройства в класа. Тук се разграничават два типа модели - сребърен дизайн (MEM23QGWGS), както и бяло устройство (MEM23QGWWW). Може би не е толкова удобно да използвате устройството, защото във фризерното отделение тук можете да намерите само решетки на много нива. Но това спестява време за достъп до продукти. Mabe MEM23QG има електронен контролер. Можете да контролирате температурата в различни отделения на хладилника с две врати.

Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба
Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба
Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба
Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба Хладилници с две врати от Америка за домашна употреба Хладилници с две врати от Америка за домашна употребаHome | Articles

December 3, 2022 05:36:54 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting