Хладилници на Siemens

Отделно хладно място е предназначено за съхранение на вино. Ето защо Siemens кани всички ценители на виното да се запознаят с нови модели хладилници, които са проектирани специално за тази цел. KS 38WA40, както и KS 30WA40 са предназначени за съхранение на ценно вино. И двата хладилника са проектирани да съхраняват вино за дълго време. Тук можете също да донесете виното до температурата, която е предвидена за сервиране. Виното се характеризира с факта, че е в състояние да разкрие всичките си аромати само при определена температура. За тази цел хладилникът разполага с две зони за съхранение на вина. Специална температура на съхранение може да бъде зададена по електронен път. Това може да бъде температурата на съхранение или температурата на пиене. Температурата може независимо да варира от 5 до 22 градуса. Такава широка гама дава възможност за охлаждане на абсолютно всички видове вина.
Температурата се настройва с четири термометра. На желаните рафтове могат да се монтират три термометра. Влажността вътре в хладилника достига 80%. Тази инсталация се случва автоматично. Поради високата влажност, пробата във виното не изсъхва и това ви позволява да запазите ценната напитка в най-добрия си вид. Условията за съхранение на вина в избите са най-идеалните. Няма ярка светлина, която да навреди на виното. Хладилникът Siemens ви позволява да създадете среда, близка до естествената, благодарение на наличието на затъмнено стъкло.
Дизайнът на хладилниците KS 38WA40 и KS 30WA40 е най-изисканият както отвън, така и отвътре. Vinoteka има тяло, което е направено от сребрист материал. Във всеки детайл може да се види стил и елегантност. Този хладилник ще изглежда перфектно във всяка стая. Преглед на цялата колекция може да се види през стъклената врата. Вътрешността на хладилника е с меко осветление. Осигурена е специална вградена ключалка срещу чуждо проникване в хладилника.
Външните размери на този модел са стандартни. Но вътре може да побере до 107 бутилки. Има голям брой рафтове, на които те се съхраняват хоризонтално. Напитките могат дори да се съхраняват отворени. За това има вдлъбнатини. А за съхранение на деликатеси в хладилника има рафт, изработен от удароустойчиво стъкло.

Хладилници на Siemens
Хладилници на Siemens
Хладилници на Siemens
Хладилници на Siemens Хладилници на Siemens Хладилници на SiemensHome | Articles

December 6, 2022 15:38:07 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting