Хладилници и техните характеристики

Всяка марка хладилник има свои лични характеристики.
Хладилникът LIEBHERR, например, не изисква размразяване поради наличието на система No-Frost. Функцията Vario-Space прави възможно комбинирането на пространство. В същото време енергоспестяванията достигат 50%. Има и функция за супер замразяване. Тази функция е предназначена за бързо замразяване на храната. Функцията Biofresh показва наличието на нулева зона в хладилника. Количеството влажност може да се регулира в различни секции от дадена зона. Хладилните елементи могат да се използват за преносим хладилник. Дори да бъде прекъснато подаването на електричество, температурата в хладилника няма да се повишава дълго време.
Хладилник AEG има функцията на бързо охлаждане на продуктите, както и бързо замразяване. В този случай след определено време температурата ще бъде настроена в съответствие с посочените параметри. Само този модел има празничната функционалност. По време на действието си температурата в хладилника достига +15 градуса. При тази температура не може да се образува мрачна миризма и консумацията на електроенергия е сведена до минимум. Точно както при много модели, тук е осигурен студен акумулатор.
Хладилникът SIEMENS също има способността да замръзва супер. В същото време топлинните загуби са най-ниски. Има и турбо охлаждане, което допринася за най-ниските натоварвания на компресора. Възниква комбинация от работа на вентилатора и компресора. Но хладилникът ELECTROLUX е оборудван с функцията Fuzzy control. С тази функция микропроцесорът следи температурния режим, който се появява в хладилника. Съществува и нулева зона, в която продуктите се съхраняват много по-дълго, като същевременно се запазват всички хранителни свойства и привлекателен външен вид. Удобното отваряне на вратата се осигурява от удобна дръжка. Закаленото стъкло има повишена издръжливост.
BOSCH е оборудван с автоматично размразяване, система No Frost, нулева зона, както и хладилник от пода до пода във фризера. WHIRLPOOL, заедно с всички популярни и необходими функции, може много бързо да понижи температурата, а също така ви позволява самостоятелно да регулирате влажността в хладилника. Използването на хладилния агент в хладилниците е безопасно за озоновия слой.

Хладилници и техните характеристики
Хладилници и техните характеристики
Хладилници и техните характеристики
Хладилници и техните характеристики Хладилници и техните характеристики Хладилници и техните характеристикиHome | Articles

November 28, 2022 04:01:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting