Хладилник с фризер

Фризерът може да бъде оборудван с рафтове, отделения и чекмеджета. Ако фризерът е проектиран да съхранява голямо количество храна, тогава трябва да се предпочитат чекмеджетата. Това се дължи на факта, че е необходимо да се използват по-бързо тези продукти, които се съхраняват по-дълго. И за това кутията ще бъде по-удобна. Кутията може да бъде решетъчна, както и затворена. По-добра циркулация на въздуха с чекмеджета с тел. Но малките замразени зеленчуци и плодове са много по-склонни да попаднат през решетъчните кутии. Много е добре, когато една от наличните кутии е достатъчно висока. Тогава в него могат да се поберат нестандартни продукти (торта). Фризерните отделения могат да бъдат оборудвани със специални календари. Те трябва да бъдат маркирани с датата на замразяване.
Фризерното отделение може да бъде оборудвано с доста полезен предмет - тава с фризер. Върху тавата се поставят тави за лед, както и акумулатори за студ. На същата тава е много лесно да се замразят малки предмети (кнедли, плодове), които след това се изсипват в специално подготвен съд. Този процес на замразяване е по-ефективен от всеки друг.
Отделни хладилници са оборудвани със зона за свежест. Продуктите, които загиват бързо запазват свежестта си за дълго време. Температурата в тази зона варира от 0 до +2 градуса. При тази температура бактериите се размножават много бавно. Много е удобно да съхранявате в тази зона онези продукти, които не се нуждаят от замразяване за кратко (месо) или зеленчуци и плодове. Най-добре е зоната за свежест да се намира в отделението на хладилника. Но има „ пресни зони “, които се разделят на влажни и сухи зони.
Много модерни хладилници са оборудвани с възможност за повторно окачване на вратата. Когато има проблеми с поставянето на хладилника, тази опция може да ви бъде полезна. Ако помещението за настаняване е доста малко, тогава е задължително да се предвиди тази възможност. Най-удобният начин за преместване на хладилника в една стая е да имате специални колела. Самият хладилник стои изправен на крака. Ако има нужда да го преместите, то просто трябва да се наклони назад. В този случай не е нужно да го носите, но можете просто да го навиете.

Хладилник с фризер
Хладилник с фризер
Хладилник с фризер
Хладилник с фризер Хладилник с фризер Хладилник с фризерHome | Articles

December 3, 2022 14:34:24 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting