Хладилник в интернет

Electrolux създаде своя нов хладилник. Screenfridge вече е оборудван с най-новите технологии. Може да се свърже с интернет. Но, от друга страна, това предимство на хладилника може да прерасне в отрицателното му качество. Той може да бъде точно толкова насочен от хакерите, колкото и братовчед му личният компютър. Производителят гарантира на собственика всички гаранции. Но те могат да бъдат отменени, ако собственикът на хладилника посети съмнителни сайтове. Скоро този модел трябва да влезе в продажба. Този наистина уникален модел ви позволява да работите в Интернет, както и да изпращате необходимите съобщения. За тази цел хладилникът има сензорен панел.
Производителят поема всички гаранционни задължения върху собственика. Ако например собственикът на това устройство самостоятелно отвори различни съмнителни букви, тогава хладилникът може да е заразен с вируси. Тези последици ще доведат до смущения, които ще възникнат при работата на хладилника. На първо място, това ще повлияе на климатичния контрол, който се намира вътре в хладилника. Ако хладилникът се зарази с вирус, производителят няма да носи отговорност за всички необходими гаранции.
Но като всеки производител, компанията Electrolux започва да мисли за оборудване на хладилника с програма, която да се бори с проникващите в него вируси. Вече са започнали преговори с някои компании по този въпрос. Както е известно в момента, програмата Doctor Web Fridge Edition в момента е в последния етап на тестване. След тестване готовата програма може да бъде изтеглена от всички собственици на хладилници Screenfridge от Eloektrolux.

Хладилник в интернет
Хладилник в интернет
Хладилник в интернет
Хладилник в интернет Хладилник в интернет Хладилник в интернетHome | Articles

December 3, 2022 19:01:16 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting