Хладилна машина за лед

Чисто американско изобретение е ледогенераторът. Използва се в хладилници, чийто модел има позиция Side-by-side. Това е система, която е вградена във вратата на хладилника. Неговата функция е непрекъснато да доставя охладена питейна вода и лед. На ден в хладилника се генерират до четири килограма рафиниран лед. Това могат да бъдат стандартни кубчета или ледени трохи. Ако разгледаме скъп модел на хладилника, той е оборудван с електронно управление. На сензорния панел на Side-by-side хладилника трябва да активирате режима на работа, от който се нуждаете в момента. Най-често можете да изберете една от наличните опции: „ кубче лед “, „ ледени трохи “ или „ хладна вода “.
Преди да влезе в ледогенератора, водата се подлага на задължително пречистване. След това водата се влива в матрицата, където се оформят кубчетата. Водата замръзва и слой по слой образува кубче лед. Но ако ледогенераторът има функция на натрошен лед, полученият лед се смачква от мелницата. За да работи тази система за приготвяне на лед, хладилникът трябва да бъде свързан към източника си. За това е подходящ маркуч от мед или пластмаса. Кранът се врязва във водопроводната тръба. Използвайки адаптери, трябва да свържете маркуча. И за да може водата да тече вече пречистена, е необходимо да се сдобиете с филтър.
С негова помощ ще се извърши механично и химично пречистване на водата от всякакви вредни примеси. Филтърната колба има патрон. Трябва да се сменя веднъж годишно. На гърба на хладилника има слот, в който е прикрепен този патрон. Ако вземем предвид цената на тази връзка, тогава заедно с цялата работа и материали ще струва около 140 долара. В същото време там ще бъде осигурен кран, който трябва да бъде изключен по време на продължително отсъствие.
Ако препоръката на производителя посочва модела на препоръчания резервен филтър, тогава е най-добре да се закупи само тази касета. Най-често марката на филтъра и марката единица са идентични. Един колбен филтър струва около петдесет долара. Той ще служи осем месеца. Филтърът с две колби струва повече. Цената му може да достигне двеста и петдесет долара. Но този филтър ще продължи два пъти по-дълго от обикновено.

Хладилна машина за лед
Хладилна машина за лед
Хладилна машина за лед
Хладилна машина за лед Хладилна машина за лед Хладилна машина за ледHome | Articles

December 6, 2022 15:36:39 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting