Хладилен и фризерен център

Системата хладилник-фризер Gourmatic е оборудвана с четири климатични зони. Общият обем на този хладилник е 465 литра. Стойността на температурата, както и индикаторите за влажност, могат да бъдат настроени различни. Всеки от продуктите има своя отделна зона. Това откриване на продукти ще гарантира запазването на продуктите за много по-дълго време свежи. Първата климатична зона на хладилника има Gourmatic охладителна система. Тази уникална система съчетава техниката No Frost, както и система, в която циркулира влажен въздушен поток. Поради наличието на тази система, хладилникът винаги има еднаква температура, както и подобни показатели за влажност. Втората климатична зона на хладилника има температурен режим от +14 до +4 градуса. Тук можете също да регулирате нивото на влажност и температура. За да се запазят най-деликатните хранителни продукти неизменно свежи, в този район има два контейнера за съхранение. Тази зона има температурен режим, съответстващ на показатели от 0 до +8. Третата климатична зона е предназначена за съхранение на вина.
В четвъртата климатична зона има фризер. В камерата се използва системата No Frost. В допълнение към бързото замразяване на храната, замразената храна може да се съхранява дълго време. Електрониката, с която е оборудван хладилникът, прецизно следи всички параметри на хладилника. Ако има прекъсване на електрозахранването, хладилникът ще ви уведоми за възможни липсващи хранителни продукти.
Този тип хладилник е първият, който може да се монтира в кухненските мебели. Специално внимание трябва да се обърне на устройството, което е предназначено за правене на лед. Тук също се охлажда водата. Вътрешната " фабрика " се занимава с приготвянето на парчета прозрачен лед, образува ледени трохи.
Преди водата да се образува в лед, тя преминава през многобройни етапи на пречистване, по време на които водата е лишена от всички вредни примеси. Уредът, вграден в хладилника, самостоятелно се занимава с обновяване на леда. Следователно тук можете да намерите най-прозрачния и чист лед по всяко време. Апаратът произвежда 1,5 кг лед на ден. В хладилника винаги има около два килограма готов лед.

Хладилен и фризерен център
Хладилен и фризерен център
Хладилен и фризерен център
Хладилен и фризерен център Хладилен и фризерен център Хладилен и фризерен центърHome | Articles

December 2, 2022 02:41:03 +0200 GMT
0.021 sec.

Free Web Hosting