Функционално оборудване на хладилника

Много полезно, когато хладилникът има аларма. Тя може да бъде както светлинна, така и звукова. Сред всички видове аларми, алармата, която звучи в момента, когато температурата във фризера е повишена, заслужава специално внимание. Ако достигне -11 градуса, тогава ще последва сигнал, уведомяващ за това. Хладилниците също имат сигнал, който уведомява за отворена врата. Може да е хладилна камера, а може и фризер. Хладилниците с електронно управление ще сигнализират за отворена врата в хладилника след пет минути и във фризера след една минута. Също така е удобно да се показва температурата, която се намира във вътрешността на хладилника. Някои модели хладилници са оборудвани с LED индикация. Но има хладилници, които имат цифров дисплей, на който е представена цялата информация.
За хладилник е много важна функция като съхранение на храна в момент, когато захранването е изключено. Посоченият срок на годност на храната показва времето, през което храната може да се съхранява в хладилника при подходяща температура. Ако е възможно, най-добре е да закупите хладилник, който има дълго време за съхранение на храна.
Всеки хладилник има свой собствен капацитет за замразяване. Този показател се измерва в килограми и показва количеството, което може да замръзне за 24 часа. Хладилникът има и звездичка. Една звездичка означава, че камерата се поддържа само на -6. Този показател е подходящ само за краткосрочни продукти. Наличието на две снежинки означава, че температурата на камерата е -12 градуса. За кратко време тук могат да се съхраняват всички необходими хранителни продукти.
Хладилниците, маркирани с три звезди, показват минимална температура от -18 градуса. Това ще бъде достатъчно за съхранение на храна за дълго време. Тук е разрешено и замразяване на малко количество от тях. Четири звездички показват температура от -24 градуса. Тук можете да съхранявате храна за дълго време, както и да замразите голямо количество храна.

Функционално оборудване на хладилника
Функционално оборудване на хладилника
Функционално оборудване на хладилника
Функционално оборудване на хладилника Функционално оборудване на хладилника Функционално оборудване на хладилникаHome | Articles

December 3, 2022 04:29:21 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting