Функционална опрема фрижидера

Веома корисно када фрижидер има аларм. То може бити и светло и звук. Међу свим врстама аларма, вредан је посебне пажње аларм који се оглашава у тренутку када се температура у замрзивачу повећа. Ако достигне -11 степени, следи сигнал који вас обавештава о овоме. Фрижидери такође имају сигнал који обавештава о отвореним вратима. То може бити расхладна комора, или замрзивач. Фрижидери са електронским управљањем сигнализирају отворена врата у фрижидеру након пет минута, а у замрзивачу након једног минута. Такође је згодно приказати температуру која се налази у унутрашњости фрижидера. Неки модели фрижидера опремљени су ЛЕД индикацијом. Али постоје фрижидери који имају дигитални дисплеј на којем су представљене све информације.
За фрижидер је веома важна функција као што је чување хране у време када је напајање искључено. Наведени рок трајања хране указује на то колико времена се храна може држати у фрижидеру на одговарајућој температури. Ако је могуће, најбоље је купити фрижидер који има дуго време за чување хране.
Сваки фрижидер има свој капацитет замрзавања. Овај индикатор се мери у килограмима и показује количину коју може замрзнути за 24 сата. Фрижидер такође има ознаку звездицом. Једна звездица означава да се комора држи само -6. Овај индикатор је погодан само за краткорочне производе. Присуство две пахуљице значи да је температура камере -12 степени. Овде се на кратко могу чувати сви потребни прехрамбени производи.
Фрижидери означени са три звездице означавају минималну температуру од -18 степени. Ово ће бити довољно за дуго складиштење хране. Овде је такође дозвољено замрзавање мале количине. Четири звездице означавају температуру од -24 степени. Овде можете дуго чувати храну, као и замрзнути велику количину хране.

Функционална опрема фрижидера
Функционална опрема фрижидера
Функционална опрема фрижидера
Функционална опрема фрижидера Функционална опрема фрижидера Функционална опрема фрижидераHome | Articles

December 2, 2022 02:45:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting