Фрижидер са замрзивачем

Замрзивач може бити опремљен полицама, одељцима и фиокама. Ако је замрзивач дизајниран за чување велике количине хране, онда треба дати предност фиокама. То је због чињенице да је неопходно брже користити оне производе који се дуже чувају. А за ово ће кутија бити погоднија. Кутија може бити решеткаста, као и затворена. Боља циркулација ваздуха помоћу фиока са жицом. Али мало смрзнуто поврће и воће ће много више пасти кроз решеткасте кутије. Врло је добро када је једна од доступних кутија довољно висока. Тада у њега могу да стану нестандардни производи (колач). Предеви за замрзивач могу бити опремљени посебним календарима. Морају бити означени датумом смрзавања.
Одељак за замрзавање може бити опремљен прилично корисним предметом - ладицом за замрзавање. На послужавник се постављају посуде за лед, као и акумулатори за хладноћу. На истој тацни врло је лако замрзнути ситнице (кнедле, бобице), које се затим сипају у посебно припремљену посуду. Овај поступак замрзавања је ефикаснији од било ког другог.
Одвојени фрижидери опремљени су простором за освежавање. Производи који брзо пропадну дуго задржавају своју свежину. Температура ове зоне креће се од 0 до +2 степена. На овој температури, бактерије се множе врло споро. Веома је погодно у овој зони чувати оне производе које не треба замрзавати кратко (месо) или поврће и воће. Најбоље је ако се зона свежине налази у одељку фрижидера. Али постоје „ свеже зоне “ које се деле на влажне и суве зоне.
Многи савремени фрижидери опремљени су способношћу поновног вешања врата. Када постоје проблеми са постављањем фрижидера, ова опција може вам добро доћи. Ако је соба за смештај прилично мала, тада је неопходно предвидети ову могућност. Најприкладнији начин за померање фрижидера у соби су посебни точкови. Сам фрижидер стоји усправно на ногама. Ако постоји потреба за помицањем, онда је само потребно нагнути уназад. У овом случају га не морате носити, већ га можете само котрљати.

Фрижидер са замрзивачем
Фрижидер са замрзивачем
Фрижидер са замрзивачем
Фрижидер са замрзивачем Фрижидер са замрзивачем Фрижидер са замрзивачемHome | Articles

November 29, 2022 14:04:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting