Фрижидер на Интернет

Електролукс го создаде својот нов фрижидер. Screenfidge сега е опремен со најнова технологија. Може да се поврзе на Интернет. Но, од друга страна, оваа предност на ладилникот може да прерасне во неговиот негативен квалитет. Може да биде исто толку мета на хакери како неговиот братучед персоналниот компјутер. Производителот му гарантира на сопственикот сите гаранции. Но, тие можат да бидат откажани доколку сопственикот на ладилникот посети сомнителни страници. Наскоро, овој модел треба да се најде во продажба. Овој навистина уникатен модел ви овозможува да работите на Интернет, како и да ги испраќате потребните пораки. За оваа цел, фрижидерот има панел за допир.
Производителот ги презема сите гарантни обврски врз сопственикот. Ако, на пример, сопственикот на овој уред независно отвори разни сомнителни букви, тогаш фрижидерот може да биде заразен со вируси. Овие последици ќе доведат до нарушувања што ќе се појават при работењето на ладилникот. Прво на сите, ова ќе влијае на контролата на климата, која се наоѓа во внатрешноста на фрижидерот. Доколку ладилникот се зарази со вирус, производителот нема да биде одговорен за сите потребни гаранции.
Но, како и секој производител, компанијата Електролукс започна да размислува за опремување на ладилникот со програма што ќе се бори против вирусите што продираат во него. Веќе се започнати преговори со некои компании за ова прашање. Како што е познато во моментот, програмата Doctor Web фрижидер издание во моментов е во завршна фаза на тестирање. По тестирањето, готовата програма може да ја преземат сите сопственици на фрижидери Screenfridge од Eloektrolux.

Фрижидер на Интернет
Фрижидер на Интернет
Фрижидер на Интернет
Фрижидер на Интернет Фрижидер на Интернет Фрижидер на ИнтернетHome | Articles

November 28, 2022 02:45:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting