Фрижидер на Интернету

Елецтролук је створио свој нови фрижидер. Сцреенфридге је сада опремљен најновијом технологијом. Може се повезати на Интернет. Али, с друге стране, ова предност фрижидера може прерасти у његов негативан квалитет. Хакери га могу подједнако циљати као и његов рођак лични рачунар. Произвођач гарантује власнику све гаранције. Али они се могу отказати ако власник фрижидера посети сумњива места. Ускоро би овај модел требало да се појави у продаји. Овај заиста јединствени модел омогућава вам рад на Интернету, као и слање потребних порука. У ту сврху фрижидер има додирну плочу.
Произвођач преузима све гаранцијске обавезе на власника. Ако, на пример, власник овог уређаја самостално отвори различита сумњива слова, онда је фрижидер можда заражен вирусима. Ове последице довешће до поремећаја који ће се јавити у раду фрижидера. Пре свега, ово ће утицати на контролу климе која се налази унутар фрижидера. Ако се фрижидер зарази вирусом, произвођач неће бити одговоран за све потребне гаранције.
Али као и сваки произвођач, компанија Елецтролук почела је да размишља о опремању фрижидера програмом који ће се борити против вируса који продиру у њега. Већ су започети преговори са неким компанијама по овом питању. Као што је тренутно познато, програм Доцтор Веб Фридге Едитион је тренутно у завршној фази тестирања. Након тестирања, готов програм могу преузети сви власници хладњака Сцреенфридге из компаније Елоектролук.

Фрижидер на Интернету
Фрижидер на Интернету
Фрижидер на Интернету
Фрижидер на Интернету Фрижидер на Интернету Фрижидер на ИнтернетуHome | Articles

December 3, 2022 07:21:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting