Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба

Фрижидери со две врати се цврсто вградени во главите на јавноста како обемни и скапи единици. Современите трендови во инженерството на ваквите уреди почнуваат да го докажуваат спротивното. Подолу е преглед на најкомпактните, и што е најважно, достапните единици со две врати во кујната.
На оваа листа е предводена моделот на дво врати ладилник LG GW-B207, кој се карактеризира со најголема достапност. Но, таквиот уред губи во компактноста: ширината и длабочината се малку поголеми од оние на главните конкуренти. Фрижидерот е опремен со технологија Total No Frost, затоа, уредот не треба да се чисти бесконечно од мраз и мраз.
Моделот на дво врати ладилник Samsung RS-20 е претставник на единицата Slim. Според амбициозната изјава на производителот, ваквите уреди се оптимални решенија за мали кујни. Фрижидерите со две врати на Самсунг имаат повеќекратно ладење со содржина со многу нишки, а тука е претставена и технологијата No Frost, и во двата оддела. Внатрешната површина на фрижидерот се снабдува со најтенкиот слој сребро нанесен според технологијата Silver Nano. Ова придонесува за дезинфекција на коморите на фрижидерот со две врати и подобар рок на траење на храната.
Моделот BEKO GNE 15942 од турскиот производител „ дише во задниот дел “ на познати светски брендови. Покрај горенаведените технолошки карактеристики, овие ладилници со две врати се претставени со голема разновидност во надворешноста во однос на боите. Со помош на дисплејот на допир на моделот, можно е да се регулира температурниот режим во двата оддели; опцијата „ супер замрзнување “ е достапна . За таков фрижидер, соодветно е да се купи посебен сет на садови, чинии, кои се еколошки и ја чуваат храната долго време.
Mabe MEM23QG се смета за еден од најевтините уреди во класата. Тука се разликуваат два вида модел - сребрен дизајн (MEM23QGWGS), како и бел уред (MEM23QGWWW). Можеби не е толку погодно да се користи уредот, бидејќи во одделот за замрзнување тука можете да најдете само решетки со повеќе нивоа. Но, тоа заштедува време на пристап до производите. Mabe MEM23QG има електронски контролер. Можете да ја контролирате температурата во различни оддели на дво врати ладилник.

Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба
Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба
Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба
Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба Фрижидери со две врати од Америка за домашна употреба Фрижидери со две врати од Америка за домашна употребаHome | Articles

December 3, 2022 07:11:05 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting