Фрижидери на Сименс

Посебно ладно место е наменето за чување вино. Затоа Сименс ги поканува сите познавачи на виното да се запознаат со новите модели на ладилници, кои се дизајнирани специјално за оваа намена. KS 38WA40 како и KS 30WA40 се наменети за складирање на драгоцено вино. И двата фрижидери се дизајнирани да складираат вино долго време. Тука исто така можете да го доведете виното до температурата што е предвидена за сервирање. Виното се карактеризира со фактот дека е во состојба да ги открие сите свои ароми само на одредена температура. За оваа цел, фрижидерот има две места за складирање на вина. Посебна температура за складирање може да се постави електронски. Ова може да биде температура на складирање или температура на пиење. Температурата може независно да варира од 5 до 22 степени. Толку широк спектар овозможува ладење на апсолутно сите видови вина.
Температурата е поставена со четири термометри. Три термометри можат да се инсталираат на посакуваните полици. Влажноста во внатрешноста на ладилникот достигнува 80%. Оваа инсталација се случува автоматски. Поради високата влажност, примерокот во виното не се исуши, а тоа ви овозможува да го чувате вреден пијалок во својата најдобра форма. Условите за складирање на вина во визбите се најидеални. Нема силна светлина што може да му наштети на виното. Фрижидерот Сименс ви овозможува да создадете средина близу до природната благодарение на присуството на затемнето стакло.
Дизајнот на ладилниците KS 38WA40 и KS 30WA40 е најисклучителен и однадвор и однатре. Винотека има тело што е направено од сребрен материјал. Стилот и елеганцијата може да се видат во секој детал. Овој фрижидер ќе изгледа совршено во секоја просторија. Преглед на целата колекција може да се види преку стаклената врата. Внатрешноста на фрижидерот има меко осветлување. Обезбедена е специјална вградена брава против странски упад во фрижидерот.
Надворешните димензии на овој модел се стандардни. Но, внатре може да собере до 107 шишиња. Постојат голем број полици на кои се чуваат хоризонтално. Пијалоците може да се чуваат и на отворено. Постојат вдлабнатини за ова. И за чување на деликатеси во фрижидер, има полица направена од стакло отпорно на удари.

Фрижидери на Сименс
Фрижидери на Сименс
Фрижидери на Сименс
Фрижидери на Сименс Фрижидери на Сименс Фрижидери на СименсHome | Articles

November 26, 2022 21:59:14 +0200 GMT
0.020 sec.

Free Web Hosting