Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима

Овај чланак је намењен власницима малих кухиња и онима који траже мали фрижидер. Ова тема је релевантна за многе од нас, јер величина већине стандардних кухиња оставља много жељеног.
Ако се детаљније позабавите темом фрижидера за мале кухиње, онда је вредно зауставити пажњу на уским фрижидерима, који истовремено остају прилично пространи и високог квалитета. Поред тога, они су такође релативно јефтини. Постоје фрижидери ширине само 48 цм! Ови модели су најприкладнији за мале породице. Запремина коморе у таквом фрижидеру је од 102 до 185 литара. Најчешће у модерним фрижидерима, систем за одмрзавање је аутоматски (систем капања). Полице од каљеног ојачаног стакла обично се могу подесити по висини. Добра је идеја ако су полице заштићене пластичном ивицом како бисте се заштитили од случајно проливене течности. У доњем делу се обично налази посуда за воће и поврће. На вратима таквих фрижидера, балконске полице треба да буду подесиве по висини. Врата се могу поново окачити (имају могућност промене правца отварања). Стандардно одржавана температура је 0-12 ° Ц, која се термостатски контролише (електромеханички). Поред тога, мали фрижидери су такође опремљени лежиштем за јаја и држачем за боце. Замрзивач у таквим фрижидерима је мали (25 литара), можда 48 литара у неким моделима. Капацитет смрзавања до 3 кг дневно. Систем за одмрзавање је ручан, одржавана минимална температура је -12-18 ° С. У случају нестанка струје, температура ће се задржати још 15 сати. Фрижидери мале величине обично су једнокомпресорски.
На тржишту домаћих малих фрижидера могу се разликовати потпуно функционални (са замрзивачем) и без њега; једнокоморни и двокоморни. Додатна функција је антибактеријски премаз зидова.
Ако ваша кухиња није тако мала и можете себи приуштити фрижидер ширине 54 цм, ваш избор постаје шири.
Мали фрижидери су веома велико откриће за мале кухиње.

Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима
Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима
Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима
Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима Фрижидери мале величине за употребу у малим просторима Фрижидери мале величине за употребу у малим просторимаHome | Articles

December 2, 2022 01:56:41 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting