Фрижидери и њихове карактеристике

Свака марка фрижидера има своје личне карактеристике.
На пример, фрижидер ЛИЕБХЕРР не захтева одмрзавање због присуства система Но-Фрост. Функција Варио-Спаце омогућава комбиновање простора. Истовремено, уштеда енергије достиже 50%. Постоји и функција супер замрзавања. Ова функција је намењена брзом замрзавању хране. Функција Биофресх указује на присуство нулте зоне у фрижидеру. Количина влажности се може подесити у различитим одељцима дате зоне. Расхладни елементи се могу користити за преносни фрижидер. Чак и ако је прекид испоруке електричне енергије, температура у фрижидеру неће још дуго расти.
Фрижидер АЕГ има функцију брзог хлађења производа, као и брзог замрзавања. У овом случају, након одређеног времена, температура ће бити подешена у складу са наведеним параметрима. Само овај модел има функцију Холидаи. Током свог деловања, температура у фрижидеру достиже +15 степени. На овој температури не може се створити мирис из ваздуха, а потрошња електричне енергије сведена је на минимум. Као и код многих модела, овде је доступан акумулатор за хладноћу.
Хладњак СИЕМЕНС такође има способност да се супер смрзне. Истовремено, губици топлоте су најмањи. Постоји и турбо хлађење, што доприноси најмањим оптерећењима компресора. Долази до комбинације рада вентилатора и компресора. Али фрижидер ЕЛЕЦТРОЛУКС је опремљен Фуззи контролном функцијом. Помоћу ове функције микропроцесор надгледа температурни режим који се јавља у фрижидеру. Постоји и нулта зона, у којој се производи чувају много дуже, уз задржавање свих хранљивих својстава и атрактивног изгледа. Погодно отварање врата обезбеђује прикладна квака. Каљено стакло је повећало трајност.
БОСЦХ је опремљен аутоматским одмрзавањем, системом без смрзавања, нултом зоном, као и хладњачем од пода до пода у замрзивачу. ВХИРЛПООЛ, заједно са свим популарним и потребним функцијама, може врло брзо да снизи температуру, а такође вам омогућава да самостално регулишете влажност у фрижидеру. Употреба расхладног средства у фрижидерима је сигурна за озонски омотач.

Фрижидери и њихове карактеристике
Фрижидери и њихове карактеристике
Фрижидери и њихове карактеристике
Фрижидери и њихове карактеристике Фрижидери и њихове карактеристике Фрижидери и њихове карактеристикеHome | Articles

November 27, 2022 04:50:10 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting