Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна

Секој ден, меѓу потрошувачите, популарноста на моделите на фрижидери со многу комори се зголемува. Мулти-коморни фрижидери комбинираат карактеристики кои ги задоволуваат главните преференции на потрошувачите на оваа технологија - пространост и практичност. Второто име на повеќеделни ладилници е Side by Side, што значи „ рамо до рамо “. Ова име го добија поради две врати, кои се огледуваат една спроти друга.
Фрижидерите со повеќе оддели ги имаат следниве главни карактеристики:
1. Можност за брзо замрзнување на храната без мраз - супер замрзнување.
2. Систем NoFrost. Станува збор за систем за ладење кој не бара периодично одмрзнување кога користите фрижидер со повеќе оддели.
3. Присуство на зона на свежина. Температурата во оваа зона придонесува за долгорочно зачувување на свежината на производите и спречува ширење на нивниот мирис од специфични производи до останатите зони на ладилници.
4. Звучен сигнал на отворена врата. Се сервира ако вратата во фрижидерот со повеќе оддели е отворена подолго од 30 секунди, или ако не е правилно затворена.
Можете да набавите ладилник со повеќе оддели Side by Side со дополнителни удобности: минибар, комора за вино, производители на мраз. Дизајнот на ладилници со повеќе оддели е многу разновиден и ви овозможува да го изберете вистинскиот модел за скоро секој ентериер во кујната. Фрижидерите со повеќе оддели имаат различни бои: стандардна бела, сива, црна, кафеава, беж и други.
Замрзнувачот на ладилникот Side by Side е опремен со стаклени или пластични полици. Обично стандардните модели имаат 3 полици лоцирани во горниот дел од фрижидерот, а во долниот дел се инсталирани 2 пластични контејнери. Отворени рамо до рамо ладилници имаат странични полици, прегради за масло, тави за јајца.
Моделите на повеќекоморни фрижидери имаат функција на брзо замрзнување, што ви овозможува да зачувате витамини и корисни микроелементи во производите. Исто така, фрижидерите со повеќе оддели имаат големи замрзнувачи.
Ако сакате да го направите вашиот фрижидер навистина уникатен, можете да се обидете како дизајнер. Можете да купите самолепливи етикети или налепници и да ги поставите на вратата од вашиот фрижидер. Може да бидат слики од цвеќиња или апстрактен состав - што сакате.

Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна
Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна
Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна
Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање храна Фрижидерите со повеќе оддели имаат многу придобивки за складирање хранаHome | Articles

December 3, 2022 13:28:12 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting