Форма на фризера

Фризерът в стил шкаф може да бъде висок до два метра. Освен това ширината му е 60 см. Както можете да видите, той не заема голямо количество пространство в стаята. Полезният му обем достига почти 300 литра. Следователно, този фризер може да съхранява много храна едновременно. Шкафът е оборудван с няколко нива. Това могат да бъдат рафтове с врати и изтеглящи се чекмеджета. Моделите от Швеция също са оборудвани с тави, в които зеленчуците, плодовете и плодовете трябва да бъдат замразени. По време на замразяване те не замръзват един към друг. Фризерите под формата на бордюр са най-добре комбинирани с кухненски мебели. Такъв фризер може лесно да се монтира под всякаква работна повърхност в кухнята (например плот). Този фризер няма голям обем, както и до четири чекмеджета.
Фризер - сандък е направен под формата на сандък на баба. Те се отварят и имат удължена форма. Големи порции риба и месо се съхраняват най-добре в подобен фризер. Използваният обем на такъв фризер може да надвишава обема на фризера на шкафа. Що се отнася до външните размери на такива гиганти, те могат да бъдат равни на 850 * 1560 * 600 см. Такова чудо едва ли ще се побере в стандартна врата. Подобен фризер може да бъде поставен на лоджията.
И дори ако температурата на околната среда достигне +40 градуса, храната ще се поддържа в най-доброто си състояние. Недостатъците на такъв фризер включват факта, че всички продукти там са натрупани в една голяма купчина. Когато изваждате необходимото, трябва да работите усилено, като същевременно обръщате всички останали. Но има и малки висящи кошници, в които можете да съхранявате пакетирани продукти.
Разбира се, такива лари са доста полезни както по отношение на полезния обем, така и по отношение на електричеството. Но сред домакините такива сандъци не получиха дължимото уважение, тъй като не могат да бъдат поставени в стандартна малка кухня. Освен това трябва да помислите върху факта, че вратата на хладилника трябва да се отвори и това също ще изисква допълнително пространство.

Форма на фризера
Форма на фризера
Форма на фризера
Форма на фризера Форма на фризера Форма на фризераHome | Articles

November 28, 2022 17:17:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting