У фрижидеру

Чување хране у замрзивачу мора бити праћено употребом контејнера који су опремљени ваздушним каналима. Ово ће обезбедити бесплатан приступ ваздуху и висококвалитетно складиштење смрзнутих производа. Да би олакшао чување путера и сира у фрижидеру, опремљен је посебним одељком или посудом. Неки модели фрижидера опремљени су подмазивачем са поклопцем. Могу се инсталирати на било које место погодно за ове сврхе.
У првим фрижидерима било је смештаја за јаја. За ово је створена посебна полица са удубљењима за јаја. Максималан број јаја у која је могло да стане био је 18. Ако у фрижидеру није било јаја, онда ова полица није функционисала. Да би осигурали да у фрижидеру нема неискоришћеног простора, дизајнери су обезбедили уклоњиве полице. Број јајашаца у њима такође би могао да достигне 18 комада.
Да бисте јогурте, сирницу и друге ситне производе чували у фрижидеру, на бочним вратима фрижидера налазе се полице. Најбоље је свакодневне производе чувати на овом месту. Број џепова на вратима може зависити само од потреба корисника. У случају да врата фрижидера нису јако оптерећена, моћи ће да раде много дуже од предвиђеног радног времена. Врата ће се савити од сталног преоптерећења. Затегнутост ће бити прекинута.
Да бисте замрзли мале предмете, можете да користите удубљена лежишта. Коришћење послужавника са хладњаком омогућиће вам замрзавање хране много брже. Најчешће су ове тацне инсталиране на врху замрзивача. Акумулатор за хладноћу направљен је у облику брикета, вреће, поклопца посуде, украсног послужавника. Имају велики топлотни капацитет, што им омогућава да остану хладни.

У фрижидеру
У фрижидеру
У фрижидеру
У фрижидеру У фрижидеру У фрижидеруHome | Articles

December 3, 2022 08:25:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting