Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе

Данас су многи људи навикли на стандардни изглед фрижидера и не желе ништа да мењају у изгледу и димензијама уобичајеног прибора просечне кухиње сваке домаћице. Али, савремене технологије не стоје мирно, а нови разни модели замењују уобичајене фрижидере. На пример, сада такви модели фрижидера као уски стичу популарност. Шта је уски фрижидер? По изгледу се практично не разликује од конвенционалног фрижидера са два одељења, али његова карактеристика је мања величина. По дефиницији, уски фрижидер је фрижидер чија ширина варира између 48 и 55 цм.
Уски фрижидери су такође двокоморни, замрзивачи се могу поставити и изнад и испод, у зависности од модела и маште произвођача. Запремина таквог фрижидера је од 100 до 250 литара, висина може бити потпуно различита, главна ствар је да се естетски уклапа у кухињски простор. Ови фрижидери троше мање електричне енергије, ергономски су и погодни за употребу, и што је најважније, заузимају мање простора.
Као и стандардни фрижидер, и уски нуди функцију супер замрзавања, неки модели су унутра опремљени додатним осветљењем, као и присуством система упозорења на који сте можда заборавили да затворите врата. Фрижидер претпоставља присуство различитих полица за чување хране, као и посебних контејнера за чување свежег поврћа и воћа. Врата се могу користити за чување разних пића, сосова и јаја, што је врло повољно.
Уски фрижидер напаја се електричном енергијом, а када се искључи од напајања, током 10 до 16 сати, претпоставља аутономни рад. Фрижидери се израђују у стандардној белој боји, али у зависности од произвођача можете одабрати другу боју, као и друге материјале, попут нерђајућег челика.
Данас се уски фрижидери све чешће појављују у скупим дизајнерским кухињама, у кухињама оних који воле да експериментишу, као и у кухињама обичних домаћица.

Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе
Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе
Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе
Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе Уски фрижидери познатих произвођача за мале просторе Уски фрижидери познатих произвођача за мале простореHome | Articles

December 3, 2022 14:17:36 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting