Уска веш машина за мало купатило

У Русији се повећала потражња за машинама за прање веша; оне већ нису постале луксузни предмет. Али потражња се повећала за машине уског типа. То је због мале величине купатила и кухиње. На крају, немају сви прилику да имају пространо купатило за смештај аутомобила велике величине и одвода за туширање.
Узимајући у обзир још један фактор да су Босцх машине за прање веша тражене углавном у Русији, компанија је одлучила да их производи овде. Тако се штеди време за испоруку готових производа директно потрошачу, а такође постаје могуће знатно смањити њихов трошак због исте испоруке, као и царинских трошкова.
Због тога су Босцхеве уске машине за прање веша сада у могућности да брже одговоре на тржишну потражњу у Русији. На крају, прошла је година дана од отварања посебне линије за њихову производњу у близини Санкт Петербурга.
Од прошлости је планирана посебна производња Босцх машина за прање уског типа „Цлассикк 5“: ВЛФ 20171 ЦЕ, ВЛФ 20271 ЦЕ и ВЛФ 24271 ЦЕ. Произвођач их је максимално приближио захтевима Руса. То диктира велика жеља за освајањем ове нише на тржишту машина за веш, као и способност да се такви модели обезбеде по оптималној цени која може задовољити нашег потрошача.
Ови модели имају одређене параметре који би требали да се свиде Русима. На пример, програм „ Супер Фаст 30 “ помоћи ће било којој домаћици да се опере за само пола сата, како би могла даље да користи уску Босцх машину за прање веша. Ово је врло релевантна функција ако није могуће прање сваки дан, јер многе домаћице и даље могу приуштити да организују велико прање само једном недељно. Раније је ова функција била доступна само у скупим моделима.
Поред тога, често, али кратко прање штеди електричну енергију и прашак за прање, омогућавајући вешу увек савршено чисто. Нови модели такође имају веће оптерећење, повећано је са 3 на 5 кг. Ово такође штеди време за прање. Такође вам омогућава прање већих предмета у уској Босцх машини за прање веша.
Брзина центрифуге у уским Босцх машинама за прање веша повећана је на 1000-1200 о / мин. Готово сви модели имају дисплеј, а Босцх електроника ће прање учинити брзим и пријатнијим, јер је машинама лако управљати. Постоје функције попут „ додатног испирања “, тајмера итд.

Уска веш машина за мало купатило
Уска веш машина за мало купатило
Уска веш машина за мало купатило
Уска веш машина за мало купатило Уска веш машина за мало купатило Уска веш машина за мало купатилоHome | Articles

December 3, 2022 15:13:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting