Уради сам преносиви фрижидер!

Са доласком топле сезоне постоји потреба за таквим производом као што је фрижидер за аутомобиле. Производ је неопходан, посебно у условима удаљености од цивилизације, током рекреације на отвореном, ако имате дуго путовање аутомобилом и никада не знате да могу бити различите ситуације. Ову ствар можете купити у продавници, али је скупа, али торба за фрижидер „уради сам“ омогућиће вам не само да се осећате мајстором, већ и да уштедите новац за друге потребе.
Издање ЛГ Некуса 4 постало је догађај на тржишту паметних телефона. Створиле су га две светски познате корпорације Гоогле и ЛГ, изазвале су велико искрено интересовање. Испоставило се да овај паметни телефон може да се такмичи са било којим представником сличне групе производа.
Принцип рада овог предмета је исти као и код термоса. Да бисте створили ауто-фрижидер сопственим рукама, потребна вам је обична торба за куповину, чије димензије могу бити било које величине, све зависи од ваших потреба. Такође морате купити фолију обложену полиетиленску пену (друге варијанте имена су топлотна изолација, полиизол, изолон), двострани и обични шкотски трак, маказе. Што се тиче изолатора топлоте - можете га купити у продавници гвожђара, боље је да је фолија са обе стране, што је материјал дебљи, то ће његова топлотна изолациона својства бити боља, што значи да ће ваши производи дуже остати хладни.
Фаза прва. Потребно је изрезати изолатор топлоте тако да одговара величини торбе. Требали бисте добити кутију коју ћете касније ставити у торбу. Имајте на уму да ће вам требати и покривач. Да бисте изолону дали жељени облик, користите двострану траку, требало би да се залепи око периметра резултујућег дна контејнера. Затим причврстите бочне зидове на овај елемент и термални контејнер је спреман, остаје само обрадити шавове лепљивом траком, по могућности алуминијумом, али можете и без њега. Сада уметните контејнер у врећу - ово је последња фаза, торба за фрижидер аутомобила је спремна. Наравно, ако у њега не ставите хладњаке, то неће успети, можете користити лед из замрзивача у њиховом капацитету.
Хладни акумулатори
Сасвим је могуће користити пластичне боце, али оне имају значајан недостатак - заузимају пуно простора, а повратак хладноће је мали. Много је ефикасније користити пластичне кесе са причвршћивачем, будући да су мање, дају више хладноће. Изаберите број Зип Лоцк кесица на основу величине ваше торбе. Посуде за лед треба равномерно распоредити унутар торбе са намирницама.
Пракса употребе доказала је да је лед тек након пола дана почео да се топи. Да би температура у врећи била што хладнија, требало би да је ређе отварате.

Уради сам преносиви фрижидер!
Уради сам преносиви фрижидер!
Уради сам преносиви фрижидер!
Уради сам преносиви фрижидер! Уради сам преносиви фрижидер! Уради сам преносиви фрижидер!Home | Articles

December 2, 2022 02:01:12 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting