Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител

Во 2008 година, Miele издадени на " суд " на своите клиенти нова фамилија на соло K10000 фрижидери. Замрзнувачите и фрижидерите на Miele од оваа серија воодушевуваат со подобрена функционалност со широк спектар на дополнителни опции и подобрен дизајн. Затоа, кога велиме „ фрижидери од Миле “, мислиме не само на убав изглед, туку и на соодветно паметно полнење.
Од интелектуалното „ полнење “ може да се разликуваат: Системи за оперативно ладење на DynaCool, кои ви овозможуваат брзо да изладите импресивна количина храна; Ергономски комори PerfectFresh кои чуваат залихи на овошје и зеленчук двојно подолго од стандардните оддели во фрижидер; внатрешен производител на мраз, способен да обезбеди повеќе од 1 кг ладна свежина на сопственикот на фрижидерот Мила за 60 минути; специјален Soft Close поблиску, кој го контролира тесното вклопување на вратата на ладилникот; „ Паметен “ дисплеј кој го контролира температурниот режим на работната комора итн.
Совршенството во секој детал е за фрижидерот Миле. На пример, DynaCool не само што брзо ја намалува температурата на натоварените производи, туку ја одржува и рамноправната крива на температурата во внатрешноста на одделот за ладилник. Редизајнираните кутии PerfectFresh лесно се извлекуваат како целина, овозможени со интеграција на телескопски слајдови во моделите K10000. Вградениот дисплеј ќе му ги „ покаже “ на сопственикот на фрижидерот Мил не само броевите во Целзиусови степени, туку и ќе помогне да се одреди кога треба да се замени филтерот за јаглен ActiveAirClean, кој е одговорен за елиминирање на „ непотребните “ мириси во комората.
Од необични решенија за дизајн: новите ладилници Miele пријатно ќе ве изненадат со полиците на VarioBord сместени веднаш на вратата од „ ладилникот “. Впечатливата естетика на металните рамки во комбинација со про transparentирните пластични прегради веднаш го привлекуваат вниманието. И клиентот веднаш разбира: фрижидерот Miele е модерен, удобен и сигурен!
Програмерите на компанијата Миле не заборавија да се грижат за околната природа. Сите фрижидери кои припаѓаат на сериите K10000 се карактеризираат со економични класи на потрошувачка на електрична енергија: A +++, A ++ и A. Најновите модели на фрижидери од Mile A +++ трошат нешто повеќе од 6 kW / h на ден. Но, дури и пред 7 години, комората " замрзнувач " на сличен фрижидер со волумен од 150 литри бараше 9,6 kW / h. Општо, напредокот е очигледен, а серијата K10000 е добро решение за штедливите сопственици! Среќен шопинг!

Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител
Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител
Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител
Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производител Уникатен дизајн фрижидери Миле од германски производителHome | Articles

December 8, 2022 01:59:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting