Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител

През 2008 г. издава на Miele " съд " на клиентите си ново семейство на соло K10000 хладилници. Фризерите и хладилниците Miele от тази серия радват с подобрена функционалност с широка гама от допълнителни опции и подобрен дизайн. Следователно, когато казваме „ хладилници от Mile “, имаме предвид не само красив външен вид, но и съответното интелигентно пълнене.
От интелектуалното „ пълнене “ могат да се разграничат: оперативни охладителни системи DynaCool, които ви позволяват бързо да охладите впечатляващо количество храна; Ергономични камери PerfectFresh, които съхраняват запаси от плодове и зеленчуци два пъти по-дълги от стандартните хладилни отделения; вътрешен ледогенератор, способен да достави повече от 1 кг мразовита свежест на собственика на хладилника Мила за 60 минути; специално затваряне Soft Close, което контролира плътното прилепване на вратата на хладилника; „ Умен “ дисплей, който контролира температурния режим на работната камера и др.
Съвършенството във всеки детайл е свързано с хладилника Miele. Например DynaCool не само бързо понижава температурата на заредените продукти, но също така поддържа еднакво плоска крива на температурата във вътрешността на отделението на хладилника. Преработените кутии PerfectFresh са лесни за изваждане като цяло, което става възможно чрез интегрирането на телескопични плъзгачи в моделите K10000. Вграденият дисплей ще „ покаже “ на собственика на хладилника Mille не само цифрите в градуси по Целзий, но и ще помогне да се определи кога да се замени филтърът за въглища ActiveAirClean, който е отговорен за премахването на „ ненужните “ миризми в камерата.
От необичайни дизайнерски решения: новите хладилници Miele ще ви изненадат приятно с рафтовете VarioBord, разположени точно на вратата на „ хладилния агрегат “. Поразителната естетика на металните рамки, съчетани с прозрачните пластмасови отделения, веднага привличат вниманието. И клиентът веднага разбира: хладилникът Miele е модерен, удобен и надежден!
Разработчиците на компанията Miele не са забравили да се грижат за заобикалящата природа. Всички хладилници, принадлежащи към серията K10000, се характеризират с икономични класове на потребление на електроенергия: A +++, A ++ и A. Най-новите модели хладилници от Mile A +++ консумират малко повече от 6 kW / h на ден. Но дори преди 7 години камерата " фризер " на подобен хладилник с обем 150 литра изискваше 9,6 kW / h. Като цяло напредъкът е очевиден и серията K10000 е добро решение за пестеливи собственици! Приятно пазаруване!

Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител
Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител
Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител
Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител Уникален дизайн хладилници Miele от немски производител Уникален дизайн хладилници Miele от немски производителHome | Articles

December 8, 2022 00:55:17 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting