Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели

Днес прахосмукачката се превърна в неразделна част от почистването на помещенията. Поради това са проведени голям брой различни тестове от популярни производители. Тестовете на прахосмукачки разкриха предимствата и недостатъците, силните и слабите страни на всеки от тях.
LG Kompressor е един от иновативните модели. Неговото предимство е големият капацитет на праховата колба. Това беше постигнато чрез система за пресоване на прах.
Bosch Ergomaxx Professional. Качествена немска прахосмукачка с приятен дизайн.
Karcher VC6300 също е доста висококачествено устройство от немски производители с ярко жълт цвят, което се отличава с тихата си работа.
Samsung Stealth SC9560 е стилна и красива прахосмукачка, която спечели голям брой потребители с външния си вид. Тишината в работата се извършва на високо ниво и е най-тиха.
И накрая, Dyson DC 08 Аnimalpro стана основният модел. Тази компания направи голяма революция в технологиите за почистване преди 15 години. Това е доста скъпо устройство и цените остават непроменени. Изработен е на доста високо и високо ниво на качество, но недостатъкът е нивото на шума, което дизайнерите не могат да намалят.
Когато избирате прахосмукачка, трябва да обърнете внимание на мощността и много купувачи вярват, че колкото по-мощен е, толкова по-добре. Мощността е посочена на корпуса и се отчита във ватове. Можем да кажем, че колкото по-голяма е мощността, толкова по-бързо и лесно ще бъде вакуумирането.
Въз основа на резултатите от всички изследвания може да се направи заключение. че не си струва да се придава голямо значение на властта. Качеството на абсорбиране на прах няма да се промени. Всеки модел, който е използван при тестовете, има добра мощност и не предизвиква оплаквания.
Трябва да обърнете повече внимание на системата за филтриране. Доста голям брой стари прахосмукачки използваха торба за натрупване на отломки и прах, но малки частици се връщат обратно в стаята. В съвременните модели започват да се използват HEPA филтри от поколения H12 или H13; тези конструкции на филтри могат да намалят проникването на прах с 99, 95%. Това е доста добър показател и доста важен.
Филтрацията се извършва на висококачествено ниво и ви позволява да спестите силата на самото устройство.
Тестовете на прахосмукачки са показали необходимите качества на всеки от тях. Доста мощни и модерни устройства с добра филтрация.

Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели
Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели
Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели
Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели Универсални тестове на прахосмукачки за различни цели Универсални тестове на прахосмукачки за различни целиHome | Articles

December 3, 2022 04:54:36 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting