Универзални тестови усисивача за разне намене

Данас је усисивач постао саставни део чишћења просторија. Због тога је изведен велики број различитих тестова популарних произвођача. Тестови усисивача открили су предности и недостатке, снаге и слабости сваког од њих.
ЛГ Компрессор је један од иновативних модела. Његова предност је велики капацитет боце за прашину. То је постигнуто помоћу система за пресовање прашине.
Босцх Ергомакк Профессионал. Квалитетни немачки усисивач лепог дизајна.
Карцхер ВЦ6300 је такође прилично квалитетан уређај немачких произвођача јарко жуте боје, који се одликује тихим радом.
Самсунг Стеалтх СЦ9560 је модеран и леп усисивач који је својим изгледом освојио велики број потрошача. Тихо се ради на високом нивоу и најтише је.
И на крају, Дисон ДЦ 08 Анималпро је постао главни модел. Ова компанија је пре 15 година направила велику револуцију у технологији чишћења. Ово је прилично скуп уређај и цене остају непромењене. Направљен је на прилично високом и квалитетном нивоу, али недостатак је ниво буке, који дизајнери не могу смањити.
Када бирате усисивач, обратите пажњу на снагу и многи купци верују да је моћније то боље. Снага је назначена на кућишту и очитана је у ватима. Можемо рећи што је већа снага, то ће брже и лакше бити усисавање.
На основу резултата свих студија може се извући закључак. да не вреди придавати велику важност моћи. Квалитет упијања прашине се неће променити. Сваки модел који је коришћен у тестовима има добру снагу и не изазива никакве замерке.
Треба да обратите више пажње на систем филтрације. Прилично велик број старих усисивача користио је врећу за скупљање отпадака и прашине, али мале честице се враћају у просторију. У модерним моделима почели су да се користе ХЕПА филтри генерација Х12 или Х13, који могу смањити улазак прашине за 99,95%. Ово је прилично добар показатељ и прилично важан.
Филтрација се изводи на високом нивоу квалитета и омогућава вам уштеду снаге самог уређаја.
Тестови усисивача показали су потребне особине сваког од њих. Прилично моћни и модерни уређаји са добром филтрацијом.

Универзални тестови усисивача за разне намене
Универзални тестови усисивача за разне намене
Универзални тестови усисивача за разне намене
Универзални тестови усисивача за разне намене Универзални тестови усисивача за разне намене Универзални тестови усисивача за разне наменеHome | Articles

November 28, 2022 03:00:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting