Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње

Дуго времена нико није изненађен обиљем свих врста уграђених технологија. Али то уопште не значи да уграђени уређаји нису превише популарни - напротив, његова продаја расте из године у годину. Међутим, то није изненађујуће: с обзиром на број малих станова у нашој земљи и број људи који у њима живе, који свим силама покушавају да бар мало прошире расположиви животни простор, уграђена технологија има светлу будућност. Ово се посебно односи на фрижидере, који су одувек били познати по томе што су заузимали пуно простора у кухињи. Стога ће бити поштено разговарати о врстама уграђених фрижидера и начину њиховог постављања.
Како направити фрижидер?
Различите моделе уграђених фрижидера разликује систем надстрешница на вратима. Фрижидер се може уградити у ормар без употребе шарки. Ово је систем " пантографа ": предња врата ормана су причвршћена директно на врата фрижидера, а оба врата се током кретања не померају једно према другом.
Ако је фрижидер уграђен у ормар са шаркама на вратима, онда је ово алтернативни систем шина. Врата ормарића и фрижидера се при кретању клизе једна према другој. Са овим системом, тежина оба врата се равномерно распоређује између шарки ормана и уграђеног фрижидера.
Фрижидер било које величине може се уградити у дизајнерски кухињски сет по вашем избору. То може бити мала расхладна комора величине плоче стола или високи фрижидери до плафона.
Фрижидер уопште не мора да личи на гардеробу. На пример, јединствена новина компаније Аристон је кутија за фрижидер са провидним зидовима. Без отварања фрижидера, одмах можете видети производе у њему. То је функционалан и модеран расхладни уређај који се лако уклапа у било који кухињски простор.
Карактеристике уграђених фрижидера
Уградни фрижидери имају исте функције као и конвенционални фрижидери, поред тога имају низ предности:
1. Режими уштеде енергије. Можете их укључити током одмора тако да врата фрижидера не морате остављати одшкринута;
2. „ Нулта камера “. Ова функција вам омогућава да храну чувате на оптималној температури и влажности, што вам омогућава да је држите свежу дуже него у уобичајеном фрижидеру;
3. Профитабилност. Уграђени фрижидери имају добру топлотну изолацију зидова;
4. Ниска позадинска бука. Декоративни панели спречавају продор буке у кухињски простор
5. Капацитет. Уграђени уређаји заузимају мање простора, али истовремено имају и већи капацитет.
Фрижидер се може уградити у готово било који ентеријер куће, канцеларије, излога.

Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње
Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње
Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње
Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње Уградбени фрижидери: врсте и начини уградње Уградбени фрижидери: врсте и начини уградњеHome | Articles

December 6, 2022 16:35:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting