Тясна пералня за малка баня

В Русия търсенето на перални машини се е увеличило; те вече са престанали да бъдат луксозен артикул. Но търсенето се е увеличило достатъчно за машини от тесен тип. Това се дължи на малкия размер на баните и кухните. В края на краищата не всеки има възможност да има просторна баня, в която да се побере голям автомобил и канализация за душ.
Като се има предвид още един фактор, че именно пералните машини на Bosch са търсени предимно в Русия, компанията реши да ги произвежда тук. По този начин се спестява време за доставка на готови продукти директно до потребителя и също така става възможно значително да се намалят разходите им поради същата доставка, както и митническите разходи.
Ето защо тесните перални машини на Bosch вече могат да реагират по-бързо на пазарното търсене в Русия. В края на краищата измина една година от откриването на специална линия за тяхното производство близо до Санкт Петербург.
От миналото е планирано специално производство на перални машини Bosch с тесен тип "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE и WLF 24271 CE. Производителят ги приближи максимално до изискванията на руснаците. Това е продиктувано от голямото желание да се покори тази ниша на пазара на перални машини, както и възможността да се предоставят такива модели на оптимална цена, която може да задоволи нашия потребител.
Тези модели имат определени параметри, които руснаците трябва да харесат. Например, програмата " Super Fast 30 " ще помогне на всяка домакиня да се измие в рамките на половин час, за да може тя да използва тесната перална машина Bosch допълнително. Това е много подходяща функция, ако не е възможно да се пера всеки ден, защото много домакини все още могат да си позволят да организират голямо пране само веднъж седмично. Преди това тази функция беше достъпна само в скъпи модели.
В допълнение, честото, но кратко пране спестява електричество и прах за пране, позволявайки прането винаги да бъде перфектно чисто. Новите модели имат и по-голям товар, той е увеличен от 3 на 5 кг. Това също спестява време за пране. Освен това ви позволява да перете по-големи предмети в тясна перална машина на Bosch.
Скоростта на центрофугиране в тесните перални машини на Bosch е увеличена до 1000-1200 оборота в минута. Почти всички модели имат дисплей, а електрониката на Bosch ще направи измиването бързо и приятно, защото машините са лесни за работа. Има функции като „ допълнително изплакване “, таймер и т.н.

Тясна пералня за малка баня
Тясна пералня за малка баня
Тясна пералня за малка баня
Тясна пералня за малка баня Тясна пералня за малка баня Тясна пералня за малка баняHome | Articles

November 27, 2022 04:14:39 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting