Тесни фрижидери од познати производители за мали простори

Денес, многу луѓе се навикнати на стандардниот изглед на ладилникот, и не сакаат да менуваат ништо во изгледот и димензиите на вообичаениот додаток на просечната кујна на секоја домаќинка. Но, современите технологии не мируваат и новите различни модели ги заменуваат вообичаените фрижидери. На пример, сега ваквите модели на ладилници како тесни добиваат популарност. Што е тесен фрижидер? По изглед, практично не се разликува од конвенционалниот фрижидер со два прегради, но неговата карактеристика е помалата големина. По дефиниција, тесен фрижидер е фрижидер чија ширина варира помеѓу 48 и 55 см.
Тесните фрижидери се исто така двокоморни, замрзнувачите може да се постават и над и под, во зависност од моделот и фантазијата на производителот. Волуменот на таков фрижидер е од 100 до 250 литри, висината може да биде сосема поинаква, главната работа е што естетски се вклопува во кујнскиот простор. Овие фрижидери трошат помалку електрична енергија, се ергономски и лесни за употреба, и што е најважно, заземаат помалку простор.
Како стандарден фрижидер, тесниот нуди функција за супер замрзнување, некои модели се опремени со дополнително осветлување внатре, како и присуство на систем за предупредување што можеби сте заборавиле да ја затворите вратата. Фрижидерот претпоставува присуство на разни полици за складирање храна, како и специјални контејнери за складирање на свеж зеленчук и овошје. Вратите може да се користат за складирање на разни пијалоци, сосови и јајца, што е многу погодно.
Тесниот фрижидер се напојува со електрична енергија, а кога ќе се исклучи од напојувањето, од 10 до 16 часа, тој претпоставува автономно работење. Фрижидерите се направени во стандардна бела боја, но во зависност од производителот, можете да изберете друга боја, како и други материјали, како што е не'рѓосувачки челик.
Денес, тесните фрижидери се повеќе се појавуваат во скапи дизајнерски кујни, во кујните на оние кои сакаат да експериментираат, како и во кујните на обичните домаќинки.

Тесни фрижидери од познати производители за мали простори
Тесни фрижидери од познати производители за мали простори
Тесни фрижидери од познати производители за мали простори
Тесни фрижидери од познати производители за мали простори Тесни фрижидери од познати производители за мали простори Тесни фрижидери од познати производители за мали просториHome | Articles

December 3, 2022 06:52:44 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting