Тесни хладилници от известни производители за малки пространства

Днес много хора са свикнали със стандартния вид на хладилника и не искат да променят нищо във външния вид и размерите на обичайния аксесоар на обикновената кухня на всяка домакиня. Но съвременните технологии не стоят неподвижни и нови различни модели заместват обичайните хладилници. Например, сега такива модели хладилници като тесни набират популярност. Какво е тесен хладилник? На външен вид той практически не се различава от конвенционалния хладилник с две отделения, но неговата характеристика е по-малкият му размер. По дефиниция тесният хладилник е хладилник, чиято ширина варира между 48 и 55 cm.
Тесните хладилници също са двукамерни, фризерите могат да се поставят както отгоре, така и отдолу, в зависимост от модела и въображението на производителя. Обемът на такъв хладилник е от 100 до 250 литра, височината може да бъде напълно различна, основното е, че той естетически се вписва в кухненското пространство. Тези хладилници консумират по-малко електроенергия, са ергономични и удобни за използване и най-важното са, че заемат по-малко място.
Подобно на стандартния хладилник, тесният предлага функция за супер замразяване, някои модели са оборудвани с допълнително осветление вътре, както и наличието на предупредителна система, която може би сте забравили да затворите вратата. Хладилникът предполага наличието на различни рафтове за съхранение на храна, както и специални контейнери за съхранение на пресни зеленчуци и плодове. Вратите могат да се използват за съхранение на различни напитки, сосове и яйца, което е много удобно.
Тесният хладилник се захранва от електричество и когато е изключен от електрозахранването за 10 до 16 часа, той предполага автономна работа. Хладилниците се изработват в стандартен бял цвят, но в зависимост от производителя можете да изберете друг цвят, както и други материали, като неръждаема стомана.
Днес тесните хладилници все по-често се появяват в скъпите дизайнерски кухни, в кухните на тези, които обичат да експериментират, както и в кухните на обикновените домакини.

Тесни хладилници от известни производители за малки пространства
Тесни хладилници от известни производители за малки пространства
Тесни хладилници от известни производители за малки пространства
Тесни хладилници от известни производители за малки пространства Тесни хладилници от известни производители за малки пространства Тесни хладилници от известни производители за малки пространстваHome | Articles

December 3, 2022 03:29:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting