Тесна машина за перење за мала бања

Во Русија, побарувачката за машини за перење е зголемена, тие веќе престанаа да бидат луксузна ставка. Но, побарувачката е доволно зголемена за машини со тесен тип. Ова се должи на малата големина на бањите и кујните. На крајот на краиштата, не секој има можност да има пространа бања за сместување на автомобил со голема големина и одвод за туширање.
Земајќи предвид уште еден фактор дека тоа се машините за перење Bosch кои се барани главно во Русија, компанијата одлучи да ги произведе тука. Така, се заштедува време за испорака на готови производи директно до потрошувачот, а исто така станува можно значително да се намалат нивните трошоци заради истата испорака, како и царинските трошоци.
Затоа тесните машини за перење Bosch сега можат побрзо да одговорат на побарувачката на пазарот во Русија. На крајот на краиштата, помина една година од отворањето на специјална линија за нивно производство во близина на Санкт Петербург.
Од минатото, се планира специјално производство на тесни машини за перење Бош "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE и WLF 24271 CE. Производителот ги донесе што е можно поблиску до барањата на Русите. Ова е диктирано од голема желба да се освои оваа ниша на пазарот на машини за перење, како и можноста да се обезбедат такви модели по оптимална цена што можат да го задоволат нашиот потрошувач.
Овие модели имаат одредени параметри кои Русите треба да ги сакаат. На пример, програмата „ Супер брз 30 “ ќе и помогне на секоја домаќинка да се мие за половина час, за да може понатаму да ја користи тесната машина за перење Бош. Ова е многу релевантна функција ако не е можно да се мие секој ден, бидејќи многу домаќинки сепак можат да си дозволат да организираат големо перење само еднаш неделно. Претходно, оваа функција беше достапна само во скапи модели.
Покрај тоа, честото, но кратко перење заштедува електрична енергија и прашок за перење, овозможувајќи алиштата секогаш да се чуваат совршено чисти. Новите модели имаат и поголем товар, зголемен е од 3 на 5 кг. Ова исто така заштедува време за миење. Исто така ви овозможува да миете поголеми работи во тесна машина за перење Bosch.
Брзината на вртење во тесните машини за перење Bosch е зголемена на 1000-1200 вртежи во минута. Речиси сите модели имаат дисплеј, а електрониката на Bosch ќе го направи перењето брзо и пријатно, бидејќи машините се лесни за ракување. Постојат функции како „ дополнително плакнење “, тајмер, итн.

Тесна машина за перење за мала бања
Тесна машина за перење за мала бања
Тесна машина за перење за мала бања
Тесна машина за перење за мала бања Тесна машина за перење за мала бања Тесна машина за перење за мала бањаHome | Articles

December 2, 2022 01:15:43 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting